Kunstig sne starter på Erciyes skispor

Kunstig sne startede på erciyes skispor
Kunstig sne startede på erciyes skispor

Borgmester Büyükkılıç annoncerede, at de kunstige sne-værker er startet i Erciyes Ski Center, hvis forbehold for alle hoteller er udfyldt, understregede, at Erciyes tager faste skridt mod at blive et verdensmærke inden for sit felt.
Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın, Tyrkiets mest avancerede system til fremstilling af kunstigt sne, og hævdede, at de fandt ud af, at Erciyes Ski Center for kunstig sne begyndte at renovere, "Erciyes Ski Center denne sæson, vil annoncere verdens navn meget mere. Vores Erciyes, hvor alle foranstaltninger vedrørende pandemien træffes, vil være udlændinges favorit ”.


Om, at det kunstige snearbejde blev startet på Mount Erciyes, som er blevet centrum for skiløb og sport, metropolitanske borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç sagde: ”Som vi har nævnt før, er alle vores hoteller forudbestilt i Erciyes. I vintersæsonen vil Erciyes Ski Center stadig være uundværlig for lokale og udenlandske turister. Inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger fortsætter forberedelserne til vintersæsonen i Erciyes i fuld fart, ”sagde han.

TEKNISKE SNE-STUDIER I GANG

Borgmester Büyükkılıç erklærede, at de startede det kunstige sne-arbejde, som skiløbere og hotel- og virksomhedsejere forventer på Erciyes-skiløjperne, i år som hvert år, og sagde: ”Vi starter vores aktiviteter, når temperaturen i Erciyes falder til passende grader til kunstig sne. Vores Erciyes, som er blevet et skisportssted i verdensklasse med investeringerne i vores Kayseri Metropolitan Municipality, falder til de passende niveauer for kunstig sne på disse datoer. Med graderne i år startede vores hold deres arbejde. Vi håber dog, at vi åbner sæsonen hurtigt med den naturlige sne, der danner underlaget og kommer på det. I øjeblikket har alle vores maskiner i marken startet tekniske snerydninger. Erciyes Ski Center vil gøre sit navn mere hørt i verden denne sæson. Vores Erciyes, hvor alle foranstaltninger vedrørende pandemien træffes, vil være udlændinges favorit. "

"VORES MASKIN PRODUSERER 25 KUBIKMATER MED RESULTAT PER TIME"

Kayseri Erciyes A.Ş. giver information om kunstige sne-aktiviteter. Vicegeneraldirektør Zafer Akşehirlioğlu gav følgende oplysninger: ”Så længe temperaturen tillader det, fortsætter det dag og nat. Vores maskine er i stand til at producere 25 kubikmeter sne i timen. Forhåbentlig vil vi starte vores sæson med at dække vores hovedspor med jorden, vi vil forberede på kort tid. Der er to vigtige træk ved kunstig sne. For det første brugte vi det meget i internationale konkurrencer. De vil have kunstig sne i internationale konkurrencer og mesterskaber. Når vi betragter det andet vigtige træk fra et turistmæssigt synspunkt, vil bureauer garantere et overskud til deres kunder, især da hoteller tager deres reservationer inden sæsonen. Vi giver også denne mulighed i vores Erciyes. Ved at sne vores hovedbaner i november hele året garanterer vi sne og skiløb her i december. Derudover bidrager kunstig sne til forlængelsen af ​​sæsonen, da den skaber en lidt mere isnende jord og skærer forbindelsen til jorden og giver en længerevarende smeltning.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer