Længden af ​​skinnesystemlinjer i Kayseri når 48 kilometer

Længden af ​​jernbanesystemlinjerne i Kayseri når kilometer
Længden af ​​jernbanesystemlinjerne i Kayseri når kilometer

Borgmester Büyükkılıç meddelte, at jernbanesystemlinjerne når 30 kilometer med færdiggørelsen af ​​Belsin Anafartalar, hvis fundament lægges lørdag, og Talas Anayurt-linjen, der vil blive tilbudt den 48. december.


Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç sagde, at de vil lægge fundamentet for sporvognslinjen fra Belsin til retning af Intercity Bus Terminal, Kayseri City Hospital, Nuh Naci Yazgan University og Mobilyakent og YHT-stationen med deltagelse af minister for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu.

I en erklæring om, at de fortsætter deres arbejde med fuld hastighed for at øge transportkomforten, sagde borgmester i Metropolitan Kommune, Dr. Memduh Büyükkılıç sagde: ”Vi strikker næsten vores by med jernnet. Vi stræber efter hurtigere, mere behagelig og sikrere transport. Vi tilføjer nye til de eksisterende jernbanesystemlinjer, der strækker sig fra den organiserede industriområde til Ildem og Talas. Vi er glade for at lægge grundlaget for Belsins jernbanesystemlinje i morgen. Det faktum, at vi afholder buddet på Talas Anayurt-linjen den 30. december, øger vores lykke endnu en gang ”.

Borgmester Büyükkılıç leverede information om sporvognslinjen på ca. 7 kilometer, sagde: ”Belsin-linjen vil integrere den eksisterende jernbanesystemlinje ved Anafartalar Rail-stop og mod nordafsnittet, Intercity Bus Terminal, Kayseri City Hospital, Nuh Naci Yazgan University, Mobilyakent og højhastighedstog. Det strækker sig til retningen. Den cirka 7 kilometer lange linje opfylder stort set kravene til offentlig transport på byens nord-syd akse. Jeg vil gerne takke hr. Præsident for deres støtte og alle vores ministre foran vores minister for transport og infrastruktur ”.

Takket være projektet, hvis banebrydende ceremoni afholdes lørdag, mødes Intercity Bus Terminal, Kayseri City Hospital, Nuh Naci Yazgan University og Mobilyacılar Site med trikken. Udbuddet for Talas Anayurt-linjen, der er cirka 6 kilometer lang, afholdes den 30. december. Jernbanesystemet, der ligger 35 kilometer i Kayseri, når 48 kilometer med idriftsættelse af Belsin Anafartalar og Talas Anayurt-projekter.

Belsin Anafartalar sporvognslinje
Belsin Anafartalar sporvognslinje

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer