Med æstetisk operation kan du fjerne størrelsen på dine bryster fra at være et problem

dr univers
dr univers

Det er nu muligt at slippe af med ubehaget forårsaget af brysterne med et lille ar med brystreduktionsoperationen anvendt til store bryster, hvilket er et af kvindernes almindelige problemer. På denne måde har kvinder begge bryster, der er proportionale med deres krop og reducerer risikoen for brystkræft. Brystreduktion Det er blandt de operationer, der omhyggeligt udføres af ekspertholdet i Op.Dr. Evren Workers 'Clinic, der skiller sig ud med sin succes i Istanbul og dets omgivelser. På Dr. Evren Workers Clinic vedtages der altid en åben kommunikationsstil med patienterne, detaljerne om patienterne undersøges, og deres forventninger bliver lyttet. Og vigtigst af alt deles information på en klar måde, der forhindrer dem i at have urealistiske forventninger til de pågældende operationer.


I den enkleste definition udføres brystreduktionskirurgi for at reducere brystvolumenet og for at få den ideelle form. Operationen, der tager i gennemsnit 2-2,5 timer, udføres under generel anæstesi. Proceduren udføres for det meste med et snit, der omgiver brystvorten, det vil sige areola, i en cirkel og går lige ned og undertiden bliver til en omvendt T-form afhængigt af brystets størrelse, og arene begynder at blive uklare over tid. Mild og moderat smerte, der kan mærkes efter operationen, kan lindres ved brug af enkle smertestillende medicin ordineret af lægen. Bandager fjernes normalt den 2. eller 3. dag efter operationen, og patienten begynder at vende tilbage til sit normale liv. Det kan være nødvendigt at bruge en sports-bh i ca. 3 uger efter operationen.

Brystreduktionsoperationer kan anvendes på mennesker, der ikke er tilfredse med størrelsen og / eller bøjningen af ​​deres bryster, undertiden på grund af strukturelle årsager eller efter graviditet eller på grund af vægtøgning. Brystreduktionskirurgi er blandt de operationer, der gør personens liv lettere med hensyn til sundhed og livskvalitet, da det af æstetiske årsager medfører en stigning i selvtilliden hos personen. Ved brystreduktionsoperationer fjernes det overskydende væv og hud i brystet for at bringe brystet til den ønskede størrelse. Derefter bringes brystvorten til den position, den skal være uden at adskille sig fra brystet. Således reduceres og løftes brystet. I brystreduktionsoperationer er det rettet mod at give brystet en helt symmetrisk form, der er proportional med kroppen. Metoden, der skal anvendes under operationen, bestemmes af patienten. På dette stadium tages hensyn til patientens brysttilstand og mængden af ​​væv, der skal fjernes. Under brystreduktionskirurgi; Huden åbnes, og brystvorten løftes opad, som den er uden at forlade ryggen, og vævet og overskydende hud i brystet fjernes. Takket være denne teknik er der ingen hindring for amning, da mælkekanalerne ikke er beskadiget, og patienten oplever ikke noget følelsestab.

Takket være brystreduktionsoperationer elimineres problemer som rygsmerter forårsaget af store bryster, vævsbuk og hudirritationer forårsaget af bh'er og kropsholdning. Samtidig kan patienten også drage fordel af at have brysterne, der er lodrette, symmetriske og i den form, de ønsker, og som er i ideel forhold til deres krop efter operationen. Problemer som manglende evne til at bære ønsket tøj på grund af bryststørrelse og nogle begrænsninger for fysiske aktiviteter elimineres også med æstetiske operationer til reduktion af brystet.

Der er et minimalt ar i brystreduktionsoperationer, som i mange æstetiske operationer. De resterende ar bliver til meget tynde og ikke så tydelige hvide linjer over tid.

Du kan få fantastiske bryster

Brystforstørrelse Det er blandt de hyppigst foretrukne æstetiske operationer af kvinder i mange metropoler som Istanbul. I brystforstørrelsesoperationer har det til formål at øge brystvolumenet ved at placere proteser i brystvævet. Brystforstørrelse, der ofte påføres bryster, der er strukturelt små, eller bryster, der krymper eller falmer efter fødslen, anbefales at anvende sammen med brystløft i tilfælde, hvor brysterne hænger og hænger.

Proteserne, der anvendes i brystforstørrelsesoperationer, er lavet af silikone og kan klassificeres som flade eller ru i henhold til deres ydre overflade og runde og falde efter deres form. Typen og størrelsen af ​​protesen, der skal anvendes i brystforstørrelsesoperationer, bestemmes efter brystets form og måling efter patientens undersøgelse.

I brystforstørrelsesoperationer kan brystproteser placeres i brystet ved hjælp af forskellige indgangspunkter. Selvom den nederste fold af bryst, brystvorte og armhule generelt bruges, er valget af kirurgen og typen af ​​protese, der skal anvendes, lige så effektive som kirurgens valg til bestemmelse af snittets placering. Silikone proteser kan placeres under brystvævet med brystforstørrelse, under brystvæggens muskel under brystet eller under brystmusklen over og under brystvævet som den dobbelte plan. Selvom placeringen af ​​silikone-protesen under musklerne forårsager en vis smerte i den postoperative periode, er det kendt, at de problemer, der vil opstå efter operationen, er mindre. Når man bestemmer størrelsen på brystprotesen, udover patientens ønsker, tages der også hensyn til brystvæggens struktur og bredde. Hvis der anvendes proteser med større diametre end bestemt i henhold til målingerne, kan overløb på toppen og siderne resultere i unaturlige resultater.

For detaljeret information: https://drevrenisci.com/


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer