Halkalı Med den hurtige jernbanelinje mellem Kapıkule falder den fra 4 timer til 1 time og 20 minutter

Med den hurtige jernbanelinje mellem ringen og capikulen falder den fra time til time.
Med den hurtige jernbanelinje mellem ringen og capikulen falder den fra time til time.

Karaismailoğlu sagde, ”8 kilometer af højhastighedsjernbanen med en projektomkostning på 44 milliarder vil passere gennem Tekirdağ. Halkalı- Rejsetiden for passager mellem Kapıkule (Edirne) falder fra 4 timer til 1 time og 20 minutter ”.


Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, deltog i åbningsceremonien for 1. etape af Hayrabolu-Tekirdağ Road. At minde om, at de har investeret cirka 18 milliarder 6 millioner lira i Tekirdagas transport- og kommunikationsinfrastruktur i 862 år, sagde Karaismailoğlu: "De samlede omkostninger ved den 1 kilometer lange sektion mellem Hayrabolu-Kandamış, som er den første fase af Hayrabolu Tekirdağ Road, er 13 millioner TL".

"De samlede omkostninger ved sektionen på 13 kilometer er 166 millioner Lira"

Minister Karaismailoğlu mindede om, at de investerede 18 milliarder 6 millioner Lira i Tekirdages transport- og kommunikationsinfrastruktur på 862 år. I forbindelse med åbningsceremonien af ​​den 1 kilometer lange sektion mellem Hayrabolu og Kandamış, som er den første etape af Hayrabolu Tekirdağ Road, sagde Karaismailoğlu: ”Transporten af ​​Tekirdağ, som er på den internationale vejrute, der forbinder vores land til Europa med Hayrabolu-Tekirdağ Road, vil blive forsynet med et højt standard vejnetværk. . Projektet inkluderer 13 kryds, 19 broer og 4 overføring, 1 undergange og 5 hydrauliske kunststrukturer. De samlede omkostninger ved denne sektion på 116 kilometer er 13 millioner tyrkiske lira ”.

 "Adgang til Kapıkule bliver lettere"

Minister Karaismailoğlu erklærede, at når projektet er afsluttet, vil det være lettere for Tekirdağ Havn og industrizoner i regionen at nå Kapıkule og sagde: ”Handelsvolumenet i regionen vil stige, og Tekirdağ vil vinde socioøkonomiske gevinster. Der sikres sikrere transport til trafikanter. Rejsetiden i regionen forkortes, og køretøjernes udstødningsemissioner falder. Derudover vil det bidrage til den nationale økonomi ved at spare på vedligeholdelses- og driftsudgifter og ved at reducere brændstof- og afskrivningsomkostninger ”.

 "Der oprettes et nyt alternativ til Bosporus-overgangen"

Minister Karaismailoğlu fortsatte sine udsagn som følger: ”Den 101 km lange Malkara Çanakkale motorvej er et meget vigtigt projekt, der forbinder den europæiske side af vores land til det nordlige Ægæiske Hav via Çanakkale. Det er meget vigtigt ikke kun for Tekirdağ, men også for hele Marmara-regionen og vores land. Med motorvej Malkara-Çanakkale og Çanakkale Bridge fra 1915 vil der blive skabt et nyt alternativ til Bosporus-krydset for vejtrafikken, der drejer mod vest for Det Ægæiske Hav og det centrale Anatolien, Adana-Konya-aksen og de vestlige Middelhavsregioner over Europa og Thrakien. "

"HalkalıPassagerens rejsetid mellem Kapıkule (Edirne) reduceres fra 4 timer til 1 time og 20 minutter.

”8 kilometer højhastighedstoglinje, der skal transportere både gods og passagerer, vil blive bygget med en pris på 229 milliarder projekter. Efter afslutningen af ​​projektet; Halkalı- Rejsetid for passagerer mellem Kapıkule (Edirne) fra 4 timer til 1 time og 20 minutter godstransporttid falder fra 6 timer 30 minutter til 2 timer og 20 minutter. Den eksisterende linjekapacitet øges 4 gange. 44 kilometer af dette projekt passerer gennem Tekirdağ og inden for rammerne af dette projekt ÇerkezköyNye passagerstationer og nye godstationer etableres i. "

Efter talerne ved åbningsceremonien for 1. fase af Hayrabolu-Tekirdağ Road fandt båndskæring sted med bønner. Senere gennemførte minister Karaismailoğlu en testkørsel på vejen med formanden for den tyrkiske store nationalforsamling Mustafa Şentop.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer