Mert-floden, der løber fra Canik-bjergene til Sortehavet, vil blive bragt ind i turisme

Mert irma, der hældes i det sorte hav fra canikbjergene, vil blive bragt til turisme
Mert irma, der hældes i det sorte hav fra canikbjergene, vil blive bragt til turisme

Mert-floden, der strømmer ud i Sortehavet fra toppen af ​​Canik-bjergene, vil blive bragt i turisme af Samsun Metropolitan Municipality. Mens projektforberedelserne er afsluttet, forventes det 7. regionale direktorat for statslige hydrauliske værker at indsnævre flodlejet til investering.


En byflod, der passerer gennem centrum af de sjældne byer Samsun, Tyrkiets turismepotentiale til en ny mere, tilføjes. Mert River, hvor fiskeri engang blev brugt med fiskestænger og redskaber, blev forhindret i at forurene miljøet og havet takket være infrastrukturværkerne fra Generaldirektoratet for Metropolitan Kommunes vand- og kloakadministration (SASKI). Kommunen vil gøre dette sted til en af ​​byens vigtige turistattraktioner med Mert River Arrangement and Rehabilitation Project.

DET FORANDRER VISIONEN AF BYEN

Mert River, der adskiller distrikterne Canik og İlkadım fra hinanden, vil blive rehabiliteret, og dets miljø vil blive reorganiseret. Inspireret af eksemplet med Porsuk Creek of Eskişehir, men får et andet, omfattende, æstetisk og turistisk koncept, vil floden også ændre byens vision med sit nye ansigt.

FÅR STOR INTERESSE

Samsun Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir, der evaluerede projektet, der vil fremhæve byens moderne struktur, sagde, at regionen bliver til et beboelsesrum, som alle fra 7 til 70 vil nyde. Borgmester Demir sagde, ”Vi forberedte et meget godt projekt for Mert River. Vores samtaler med DSI fortsætter. Når de indsnævrer flodlejet, implementerer vi projektet på sætene. Det vil være en meget speciel og konceptuel investering. Det vil yde et betydeligt bidrag til æstetikken og turismen i vores by. Det vil tiltrække stor opmærksomhed med sine legepladser, underholdningssteder og flydende cafeteria, ”sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer