Weekendasfaltskift ved Meydan Altgeçidi og Burhanettin Onat

Meydan altgecidi og burhanettin i weekenden asfaltskift
Meydan altgecidi og burhanettin i weekenden asfaltskift

Antalya Metropolitan Municipality vil udføre asfalt- og baneudvidelsesarbejde på Meydan Altgeçidi og Burhanettin Onat Street mellem de timer, hvor udgangsforbudet påføres i weekenden.


Antalya Metropolitan Kommune udfører asfaltskift i de timer, hvor udgangsforbud besluttes i weekenden. Direktoratet for anlægssektor, tilknyttet Direktoratet for tekniske anliggender, vil gøre trafikreduktionen til en mulighed med begrænsningen og udføre asfaltarbejde ved Meydan Underpass. Værkerne udføres fra Mevlana Street til Burhanettin Onat Caddesi lørdag 28. november kl. 20.00 og søndag 29. november mod Burhanettin Onat Caddesi og mellem 10.00 søndag 29. november og 20.00 mandag 30. november fra Burhanettin Onat Street mod Mevlana Caddesi.

STRIP-UDVIDELSE I BURHANETTIN ONAT

Derudover vil der på samme datoer og tidspunkter udføres baneforøgelsesarbejde på Burhanettin Onat Street for at forhindre trafikpropper på vej til Narenciye Street Junction af Burhanettin Onat Avenue og for at lette trafikken. Det er planlagt at åbne vejen for trafik inden udgangen af ​​udgangsforbudet med et intenst arbejde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer