Vi fejrer Mustafa Kemal Atatürk med barmhjertighed og taknemlighed på 82-årsdagen for hans død

vi fejrer mustafa kemal ataturku med nåde og taknemmelighed
vi fejrer mustafa kemal ataturku med nåde og taknemmelighed

På 82-årsdagen for hans død fejrer vi med barmhjertighed og taknemmelighed den store leder Mustafa Kemal Atatürk, der viet sit liv til dette land, arbejdede for den tyrkiske nation gennem hele sit liv og blev udnævnt blandt de førende ledere og kommandører i verden.


Atatürk, der byggede jernbanelinjerne arvet til i dag ved at blive bygget med mangel på tidspunkter efter vores nationale kamp, ​​nationaliserede jernbanelinjerne, der blev bygget i den osmanniske periode og ejet af udlændinge: "Jernbaner er et vigtigere sikkerhedsvåben i et land end en pistol." Han viste den betydning, han gav jernbaner.

Baseret på dette motto arbejder vi 11 timer i døgnet, 7 dage om ugen for at bringe denne arv, som vores forfædre har betroet os, til de bedre og længere, mere end 24 tusind medlemmer af TCDD Transport-familien. YHT vores borgere, og for at give en behagelig og sikker rejse, der er skitseret i vores pendeltog med vores last Tyrkiet, kender vi vores vigtigste opgave.

Den 10. november husker vi endnu en gang grundlæggeren af ​​vores republik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, og alle heltene fra vores uafhængighedskrig, alle vores helgener, veteraner og alle vores forfædre med taknemmelighed og barmhjertighed.

Kamuran YAZICI

Generaldirektør for TCDD


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer