Nøglefærdig levering startet inden for rækkevidden af ​​anden etape i Uzundere

Nøglefærdig levering er startet inden for rammerne af anden fase af Uzundundé
Nøglefærdig levering er startet inden for rammerne af anden fase af Uzundundé

Fortsættelsen af ​​bytransformationen fungerer med principperne for 100% aftale og transformation på stedet, İzmir Metropolitan Municipality er begyndt at aflevere 436 huse og 40 arbejdspladser, som den har gennemført inden for rammerne af anden fase i Uzundere. Borgmester Tunç Soyer understregede, at jordskælvens virkelighed igen mindede vigtigheden af ​​bytransformation, og ønsket et lykkeligt liv i deres nye hjem til de modtagere, der fik deres nøgler.


Izmir Metropolitan Municipality, der fortsætter sin bytransformation arbejder med en forståelse baseret på en retfærdig deling af værdien produceret i byen, begyndte at aflevere boliger og arbejdspladser bygget inden for rækkevidden af ​​anden fase i Uzundere til deres retmæssige ejere. Ejere af 2018 boliger og 67 arbejdspladser, hvis konstruktion startede i et konstruktionsareal på 436 tusind kvadratmeter i 40, tager deres gerninger og nøgler til gengæld for den kontrakt, de underskrev med Metropolitan Kommune.

İzmir Metropolitan Municipality Uzundere havde afsluttet opførelsen af ​​308 boliger og 33 arbejdspladser inden for rammerne af den første fase og afleveret dem til deres retmæssige ejere. Metropolitan fortsætter forberedelserne til opførelse i andre faser i Uzundere, hvor der er opnået et kompromis.

Izmir Metropolitan-borgmester Tunç Soyer ønskede lykke til alle borgere, der modtog deres nøgler i deres nye hjem og arbejdspladser, og sagde: ”Jordskælvet, vi oplevede den 30. oktober, mindede os endnu en gang om vigtigheden af ​​bytransformation. Som den lokale regering er vi nødt til at sikre, at hver af vores byboere bor i solide og sikre boliger samt skaber planlagte boligområder ”. Den vellykkede implementering af bytransformation i Tyrkiet İzmir Metropolitan Municipality udført af præsidenten, der udtrykte Soyer, "nogen boede i nabolaget over den aftalte hundrede procent uden at bryde, og vi anvender transformationen. Den praksis, vi hidtil har implementeret i Uzundere og Örnekköy, har fået vores borgere til at stole på os. Vores borgere ved, at det samarbejde, de har lavet med Izmir Metropolitan Municipality, ikke får dem til at lide. Nu startede vi transformationen i Ege Mahallesi. "Vi sigter mod at tilbyde en sund byinfrastruktur og sikre boliger i alle problematiske boligområder i byen ved at flytte til folket."

Tak til Metropolitan

I anden fase af Uzundere var den første familie, der modtog deres nøgler, İsmet og Münire Tunçel. Iİsmet Tunçel sagde, at de har boet i Uzundere i 28 år: ”Vi boede tidligere her i et slumkvarter. Vi byggede et to-etagers hus med vores egen indsats. Izmir Metropolitan Municipality trådte ind og startede en undersøgelse af urban transformation i regionen. På denne måde bevæger vi os til en ny jordskælvsbestandig bygning. Vi er meget tilfredse. Vi takker Metropolitan Kommune meget ”.
At sige, at deres hus overhovedet ikke mangler, og at de kan lide det meget, sagde Münire Tunçel, ”Vi er meget glade for at modtage vores hus. Vi havde tre lejligheder her. Vi gav de to andre lejligheder til vores to døtre. Mange tak ".

Reparationer kan udføres uden at grave asfalt med gallerisystemet

Med infrastrukturgallerisystemet under opførelse i Uzundere Urban Transformation and Development Area, bliver spildevand, drikkevand, regnvand, elektricitet og datalinjer indsamlet i det underjordiske galleri. I tilfælde af en fejl kan alle problemer således repareres ved at komme ind i galleriet uden at grave asfalten og uden at forringe fortovene. Med infrastrukturtunnelsystemet vil alle nødvendige indgreb blive foretaget i systemet, og miljøet vil ikke blive forstyrret, og trafikken vil ikke blive forstyrret. Denne model vil blive integreret i andre bytransformationsområder.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer