Nedtælling til overgang til meddelelsesstyringssystem er startet, sidste dag er 30. november 2020!

Nedtællingen er startet om natten, sidste dag er november
Nedtællingen er startet om natten, sidste dag er november

Nedtælling er startet i Message Management System, sidste dag er 30. november 2020! Perioden med afsendelse af kommercielle salgsfremmende meddelelser (telefon, sms, e-mail osv.) Af ægte eller juridiske personer uden for Message Management System (IMS) platformen efter 30. november 2020 slutter. Nedtællingen er begyndt for overgangen til İYS.


Inden for anvendelsesområdet for lov nr. 6563 og forordningen om kommerciel kommunikation og kommercielle elektroniske meddelelser vil Message Management System indtil 30. november 2020 kunne bruge kommercielle elektroniske data (såsom telefonnummer, fax, e-mail-adresse) fra tjenesteudbydere (reelle eller juridiske personer) (İYS) skal overføres til. I overensstemmelse med forordningen betragtes data, der ikke overføres til IYS-systemet, ugyldige pr. 1. december 2020, og det er ulovligt at sende kommercielle reklamemeddelelser til modtagerne (målgruppe). Et andet problem er, at alle tjenesteudbydere, der udfylder deres ansøgninger inden 30. november, får Message-5, Message-25 og Message-75 - niveau 1-tjenester gratis i et år.

Uopfordrede meddelelser, der ofte sendes til det punkt, hvor de freakes, bliver historie

Perioden med afsendelse af kommercielle elektroniske data (sms, telefon, e-mail) til data, der ikke er registreret i IMS-systemet, er nu forbi, og alle eksisterende data, som tjenesteudbyderne ikke uploader til systemet indtil 30. november, anses for ugyldige. Hvis vi understreger det igen, er tjenesteudbydere (rigtige eller juridiske personer) forpligtet til at uploade alle kommercielle elektroniske data, der tilhører deres målgruppe, til platformen İYS (Message Management System) indtil udgangen af ​​30. november. Et andet problem er, at bevisbyrden for alle tidligere tilladelser, der overføres til IYS, er tjenesteudbydernes ansvar. Fra 1. december sender de deres meddelelser ved hjælp af IYS-modulet med bevisbyrden for IYS. For hver besked, der sendes til modtageren, skal modtageren have mulighed for at afvise. I det væsentlige bliver "uopfordrede kommercielle meddelelser", der førte forbrugerne til det punkt, hvor de ofte sendte til forbrugerne tidligere, nu historien, fra og med 1. december 2020.

Efter 30. november er der straffe på vej for dem, der handler modsat, i meddelelsesstyringen!

Efter at IMS-platformen (Message Management System) begyndte at blive implementeret pr. 1. december, vil klager over dem, der handler mod reglerne, blive håndteret af de provinsielle handelsdirektorater. Mens den administrative sanktion for kommercielle meddelelser, der sendes uden forbrugernes (købere) samtykke, varierer mellem tusind TL og 5 tusind TL, kan denne straf forhøjes op til ti gange, når ulovlige kommercielle meddelelser sendes til mere end en person ad gangen. Sanktionerne for dem, der handler mod forbrugernes ret til at nægte, kan variere fra to tusind TL til femten tusind TL. Kort sagt, for at tjenesteudbydere med succes kan styre deres forretningsprocesser, skal de først være registreret hos IMS og derefter uploade deres autoriserede meddelelser til systemet, og det er bydende nødvendigt, at de inkluderer introduktionsinformation og kontaktoplysninger i hver meddelelse, de sender.

Onaysoft AŞ er en forretningspartner for IYS

Tjenesteudbydere (rigtige og juridiske personer) kan tilføje deres egne elektroniske data samt følge mere end et antal virksomheder og mærker fra UYIS, vores lands teknologileder, ved at få service fra UYSFT. De kan afslutte processen hurtigt med de digitale transformationseksperter fra İYSs forretningspartner, Uygunsoft, og med succes styre den fra UYS-platformen. Det er muligt at lave alle dine kommercielle meddelelser til salgsfremmende og reklameformål, såsom e-mail, taleopkald, sms, som du sender til din målgruppe (købere) på en hurtig og sikker måde med den førende integrator, Uygunsoft, som har realiseret den endelige digitale transformation af over 24 tusind kunder i sit 30. år.

İYS - Hvad er Message Management System?

Message Management System - IYS er en national webbaseret platform, hvor alle kommercielle elektroniske meddelelsestilladelser og klageprocesser, der skal sendes til borgere (købere), styres. No. 6563 af Ministeriet for handel med e-handel love og regler om anvendelsesområdet for forordningen, CMS AŞ dannelse af TOBB (Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey) er blevet godkendt af realiseret og TOBB. I henhold til love og regler har rigtige og juridiske personer (tjenesteudbydere) nu ret til kun at sende deres kommercielle kampagner og reklamer til de borgere (købere), der har tilladelse. Et andet problem er, at tjenesteudbydere ikke kræver modtagerens samtykke til informationsbeskeder som gæld eller fakturaer.

Hvordan tilmeldes jeg İYS-systemet?

Når vi ser på registreringsfasen for tjenesteudbydere til İYS; Reelle eller juridiske institutioner og organisationer vil komme ind i systemet med et MERSİS-nummer. Samtidig vil de også registrere "varemærkeregistreringsdokumenter" for deres mærker, som de vil sende til salgsfremmende og informationsformål. Andre oplysninger såsom det tyrkiske ID-nummer, virksomhedens e-mail-adresse og mobiltelefonnummer fra den autoriserede underskriver fra tjenesteudbyderselskabet er også tilgængelige i systemet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer