Nu er det tid til at købe en brugt bil

Nu er det tid til at købe en brugt bil
Nu er det tid til at købe en brugt bil

i vurderingen relateret til bilsektoren i tråd med den nye udvikling i Tyrkiets økonomi 2pl eksekutivformand Orhan Ülgür, havde han tidligere udtalt, at han stabiliserede sig ved udgangen af ​​priserne på brugte forklaringer. Ülgür sagde, når man ser på markedstallene for den sidste uge, at denne proces er startet og fremsatte følgende udsagn;


”Vi havde tidligere forudsagt, at priserne ville stabilisere sig i anden hånd indtil udgangen af ​​året, og vi kan sige, at markedet allerede er begyndt at stabilisere sig. Indtil i dag tjente brugte handlende mere overskud med den kontinuerlige opadgående tendens af køretøjspriser og arbejdede mere voluminøst uden lagerbehov. Stabiliseringen af ​​markedet og akkumuleringen af ​​overskydende lagre i brugen af ​​brugte virksomheder gjorde det imidlertid nødvendigt at konvertere dem til kontanter. På grund af markedsforhold og lageromkostninger er der ikke længere ventetid for mange virksomheder. Faktisk er disse virksomheder begyndt at opgive overskuddet for at bortskaffe deres køretøjer og vil rabat. Alle virksomheder fastlægger en handlingspolitik i henhold til deres egen situation, hvilket indikerer, at det nu er det bedste tidspunkt at købe en brugt bil.

"Vekselkursen bestemmer nul- og brugtmarkedet fra nu af"

Påmindet om, at valutakursen bestemmer prisen på nye køretøjer og brugte køretøjer, sagde Ülgür, ”Når vi ser på de sidste 1-2 måneder, ser vi, at mærkerne har organiseret forskellige pris- og interessekampagner. Dette fik priserne til at komme op på normale niveauer på brugtmarkedet. På den anden side er valutakursen også blevet et stabilt kursus, og nul bilpriser stiger først ved udgangen af ​​året. På denne måde vil de, der forsøger at sælge deres brugte køretøj fra bunden, være spildt tid. Ud over alle disse; Effekterne af den monetære politik, som den nye centralbankadministration skal følge for økonomien og valutakursen, bør også overvåges nøje. Både priserne på nye og brugte biler vil blive påvirket af disse ændringer. " sagde.

"Mulighedstid for både nye og brugte biler"

Om, at der i første kvartal af 2020 kan opleves en lignende proces på det globale bilmarked i 2021, sagde Ülgür: ”Med stigningen i pandemiens negative indvirkning er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at produktionen af ​​nul køretøjer kan bremse og endda stoppe helt i første kvartal 2021, ligesom i år. Af denne grund vil vi gerne henlede opmærksomheden på, at de næste 1-2 måneder vil skabe en særlig mulighed for dem, der vil købe både nye og brugte biler. han snakkede.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer