Nye Corona-forbud annonceret i Izmir

Nye koronaforbud annonceret i Izmir
Nye koronaforbud annonceret i Izmir

Izmir Metropolitan Municipality har tilføjet nye foranstaltninger til sine nuværende foranstaltninger for at forhindre coronavirus-tilfælde, der har været stigende igen de seneste uger. I denne sammenhæng blev offentlig kultur, kunst og sportsbegivenheder suspenderet. Det blev besluttet, at svævebanefaciliteterne, Wildlife Park, alle restauranter og caféer, der drives af Grand Plaza og Vocational Factory-kurserne, forbliver lukkede i et stykke tid.


en serie over meddelelsen om, at Tyrkiet er steget hurtigt i de seneste uger, antallet af tilfælde i det igangværende koronavirusudbrud siden marts og Izmir Medical Chamber forklarer, hvordan man Izmir især er ude af kontrol med epidemien efter jordskælvet blev bestilt med nye foranstaltninger. Inden for rammerne af de foranstaltninger, der blev gennemført af Izmir Metropolitan Municipality, blev offentlig kultur, kunst og sportsaktiviteter suspenderet. Biblioteksgrenens direktorat lukkede alle biblioteker for fysisk adgang indtil en anden beslutning. Teaterstykker, dans, filmforestillinger, koncerter, operaoptrædener, festivalaktiviteter, uddannelseskor og workshops og udstillinger på byarkivet og museets afdelingskontor er suspenderet.

Kurser, børn og ungdomscentre lukker

Kurset centrerer inden for Vocational Factory, der opererer under afdelingen for sociale projekter i Izmir Metropolitan Municipality, og workshops "FikrimİZ" og "Fablab" stoppede også deres aktiviteter på grund af epidemien. I denne proces lukker eventyrhuse, børneungecentre, historisk kulgas ungdomscampus, Örnekköy ungdomscampus, kvindes rådgivningscentre, handicappede centre og handicappede opmærksomhedscentre deres døre.

Cafeteria-tjenester stoppet

İzmir Wild Life Park cafeterier, Elevator Cafeteria and Restaurant, Teleferik cafeterias and meat house, Izmir Art Cafeteria, Disability Center og Örnekköy faciliteter, hvor GRAND Plaza opererer, vil blive suspenderet. Izmir Historie, Kulturture og Historie- og fotografimøder afholdes ikke i denne periode. Izmir Metropolitan Municipality vil ikke organisere løbende og lignende sportsaktiviteter i den periode, hvor vigtigheden er taget, og sportsskoler i alle grene vil være lukket.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer