Obligatorisk anvendelse af vinterdæk starter den 1. december

Obligatorisk vinterdækanvendelse starter i december
Obligatorisk vinterdækanvendelse starter i december

Det var årets første sne, lufttemperaturen begyndte at falde under nul grader i nogle områder, og vinteren begyndte at vise sig. Vinterdæk er fortsat vigtige som en obligatorisk mulighed for at opretholde en sund og sikker transport under disse vejforhold. Obligatorisk vinterdækanvendelse starter den 1. december.


Ud over vintersæsonen, der viser sig godt med faldende lufttemperaturer og lejlighedsvis snefald, øger kørselsvanerne ved offentlig transport i vores land som i hele verden på grund af pandemien vigtigheden af ​​trafiksikkerhed under vinterforhold.

indenlandske hovedstad i Tyrkiets dækindustri F & U-leder og førende brand Petlas, der tilbyder lokal arbejdsstyrke og F & U-arbejde sammen med kørselssikkerhed og komfort, fortsætter med at udvikle dæk af høj kvalitet. PETLAS tager det også som en mission at henlede opmærksomheden på de spørgsmål, der har brug for opmærksomhed med hensyn til dæk og køretøjer til kørselssikkerhed med bevidsthed om socialt ansvar.

PETLAS Marketing Manager Erkal Özürün mindede om, at der skulle lægges større vægt på vej- og kørselssikkerhed, ”Vinterdæk specielt udviklet til hårde vinterforhold giver meget kortere bremsning og trækkraft end sommerdæk. Dette betyder sikkerhed og mobilitet i sne og koldt vejr. "Kørselssikkerhed starter med vores dæk, der får køretøjet til at komme i kontakt med jorden."

Kontrol af dæktryk er også yderst vigtig for at undgå situationer, der kan påvirke sikkerheden ved kørsel af Erkal undskyld, pandemiske foranstaltninger inden for drevet, opretholdelse af social afstand, fra sundhed til at tage risikoen, hele Tyrkiet er det mest omfattende forhandlernetværk, som har PETLAS-forhandlere i vinterdæk med montering Han tilføjede, at han kunne kontrollere dækkets lufttryk og mønsterdybde.

Hvorfor er vinterdæk vigtigt?

Vinterdæk har en blød sammensætning, der forhindrer hærdning ved temperaturer mellem +7 og -40 grader, og kapillarmønstre, der øger grebet på snedækkede og iskolde veje. Vinterdækket giver 50% bedre vejhåndtering i koldt vejr end sommerdækket. Det forkorter bremselængden med op til 50%. Når du bruger vinterdæk om vinteren og sommerdæk om sommeren, vil begge dækkes rullemodstand være lav, hvilket betyder, at levetiden fordobles.

Hvordan ved vi, at et dæk er et vinterdæk?

Vinterdæk; Disse er dæk specielt designet til at gribe køretøjer på våde, snedækkede eller iskolde veje, og denne funktion er godkendt af EU-normer. Det identificeres ved et specielt Tri-Peak Snowflake-mærke (3 PMSF -Three Peak Mountain Snow Flake), der indikerer, at vinterdæk opfylder denne standard. Dæk, der bærer dette mærke på deres sidevæg, kaldes vinterdæk. Dette tegn angiver, at dit dæk kan give trafiksikkerhed under vinterforhold.

Hvad siger loven om brug af vinterdæk?

Ifølge ministeriet for transport, maritime anliggender og kommunikation er det obligatorisk at bruge vinterdæk på alle erhvervskøretøjer mellem 1. december og 1. april. Det anbefaler også brugen af ​​vinterdæk i private biler, der ikke er omfattet af loven. Dog anbefales køretøjsejere og chauffører at skifte til vinterdæk, så snart lufttemperaturen falder til under 7 grader.

Er vinterdæk økonomisk?

Brug af vinterdæk på snedækket jord om vinteren øger vejhold og reducerer udskridning, så du kan rejse længere med mindre brændstof. Vinterdækket, der bruges i sommersæsonen, medfører også mere brændstofforbrug, da det giver mere greb på vejen. Derfor er det meget mere økonomisk at bruge vinterdæk om vinteren og sommerdæk om sommeren. Men dets bidrag til den vigtigste værdi, sikkerhed for liv og ejendom, er uvurderlig.

Erstatter All Season-dæk vinterdæk?

At vælge det rigtige dæk er af største vigtighed for sikkerheden. Når du vælger helårsdæk i stedet for sommerdæk, skal der tages højde for kørselsforholdene, klimaet og ydeevnen i regionen. Helårsdæk bør foretrækkes, hvis du ikke støder på alvorlige vinterforhold som sne og is ofte. Vinterdæk skal bruges i snefald.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer