Ofte stillede spørgsmål om Coronavirus-udbrud Nye foranstaltninger

Ofte stillede spørgsmål om koronavirusudbrud nye foranstaltninger
Ofte stillede spørgsmål om koronavirusudbrud nye foranstaltninger

Spørgsmål 1. Er studerende under 20 år, der studerer ansigt til ansigt på universiteter og professionelle eller nationale atleter, undtaget fra udgangsforbudet?


Svar 1: Ansigt til ansigt-uddannelse fortsætter i afdelinger som ingeniørfakulteter / medicinske fakulteter, der tilbyder teknisk uddannelse ved nogle universiteter. Studerende i denne aldersgruppe får et særligt dokument, der viser læseplanen af ​​universitetsadministrationen for at dokumentere deres situation, og studerende under 20 år vil ikke være underlagt portforbudsbegrænsninger for denne aldersgruppe ved præsentation af dette dokument, når det er nødvendigt.

Professionelle eller nationale atleter under 20 år vil ikke blive udsat for udgangsforbud inden for rammerne af deres sportsaktiviteter (konkurrence, træning, rejser til disse formål osv.), Forudsat at de bekræfter, at de er professionelle eller nationale atleter.

Spørgsmål 2. Er der behov for en tilladelse til rejser med byer på 65 år og derover?

Svar 2: Borgere på 65 år og derover kan kun rejse intercity inden for rammerne af vores cirkulære nr. 20.05.2020 dateret 8206 på den betingelse, at de får en rejsetilladelse, og rejsetilladelsesbeviset skal opnås under billetsalgsprocessen for alle former for intercity-offentlige køretøjer (fly, bus, tog, færge osv.) vilkår vil blive søgt.

Spørgsmål 3. Medlemmer af faggrupper såsom sundhedspersonale (læge, tandlæge, apoteker osv.) På 65 år og derover, valgte embedsmænd (borgmester, mukhtar osv.), Advokater, akademikere, dyrlæger, uafhængige revisorer-økonomiske rådgivere, denne aldersgruppe Er det underlagt den begrænsede udgangsforbud?

Svar 3: Med cirkulæret kan vores borgere på 10 år og derover gå ud på gaden mellem 00:13 og 00:65 i løbet af dagen, arbejde / SGK-registrering, der viser deres arbejdspladser og betingelser. Da de, der indsender dokumentet, er undtaget, er borgere i alderen 65 år og derover, der udfører ovennævnte erhverv, undtaget fra begrænsningen.

Spørgsmål 4. Hvordan rejser unge og børn under 20 år inden for byen eller intercity?

Svar 4: Unge og børn under 20 år vil være i stand til at rejse inden for byen og intercity uden at søge nogen dokumenter, forudsat at de har en forælder / værge med sig inden for de rammer, der er specificeret i vores cirkulær nr. 30.05.2020 dateret 8558.

Spørgsmål 5. Er det muligt for de forældre, der er nødt til at overlade deres børn til børnehaven eller plejepersonalet, at bringe deres børn væk i restriktionstiden for børnene?

Svar 5: Inden for rammerne af vores cirkulær nr. 29.05.2020 dateret 8483 er det muligt for vores børn og unge, der er udsat for udgangsforbud, at gå til plejepersonale, ældre i deres familier, børnehaver eller daginstitutioner og rejse under tilsyn af deres forældre / værger inden for de begrænsede tidszoner.

Spørgsmål 6. Er personer, der vil tage landsdækkende eksamener såsom KPSS, karriereuddannelsesindgangsprøver, TOEFL og IELTS undtaget fra udgangsforbudet?

Svar 6: Med vores cirkulære bestemmes det, at de, der attesterer, at de vil deltage i KPSS og andre centrale eksamener, og deres ledsagere er undtaget fra begrænsningen, så folk i alle aldersgrupper, der vil tage disse eksamener, vil ikke blive udsat for et udgangsforbud.

Spørgsmål 7. Er byggesektoren undtaget fra udgangsforbudsbegrænsningerne i weekenden?

Svar 7: Byggebranchen og dens ansatte vil blive undtaget fra udgangsforbudet, da de er inden for rammerne af undtagelsesbestemmelsen for produktions- og produktionsfaciliteter og dem, der arbejder der i henhold til bestemmelserne i 5.1 / ğ og 5.2 / ğ i cirkulæret.

Spørgsmål 8. Er spisesteder (kantiner, caféer osv.) På hospitaler (herunder private hospitaler) underlagt de begrænsninger, der er pålagt spisesteder og drikkesteder i henhold til cirkulæret?

Svar 8: Spisesteder og drikkesteder (kantiner, caféer osv.) På hospitaler er ikke direkte underlagt de begrænsninger (arbejdstid, servicemetode osv.), Der er pålagt spisesteder og drikkesteder inden for anvendelsesområdet for cirkulæret. Arbejdsprocedurer og principper for spisesteder og drikkesteder på hospitaler vil blive bestemt i overensstemmelse med hospitalsledelsens beslutning.

Spørgsmål 9. Er restauranter eller restauranter på hoteller og overnatningsfaciliteter underlagt restriktioner for restauranter og restauranter?

Svar 9: Restauranter eller restauranter på hoteller og indkvarteringsfaciliteter kan kun levere cateringtjenester til indkvarteringskunder og er ikke underlagt begrænsninger på andre restauranter eller restauranter. Imidlertid kan restauranter eller restauranter på hoteller og indkvarteringsfaciliteter ikke sælge uden for ved afhentning.

Spørgsmål 10. Er restauranter og restauranter i lufthavne undtaget fra begrænsningerne i cirkulæret?

Svar 10: Spise- og drikkesteder (restauranter, restauranter, caféer osv.) I lufthavne er ikke underlagt de begrænsninger, der er pålagt spisesteder og drikkesteder inden for cirkulærets anvendelsesområde, forudsat at de kun betjener passagerer og dem, der arbejder i transportsektoren.

Spørgsmål 11. Kan både og lystbåde, der driver kommercielle aktiviteter til søturisme, servere mad og drikke til deres kunder på deres både til sightseeingformål?

Svar 11: Både og lystbåde, der beskæftiger sig med kommercielle aktiviteter til søturisme, leverer muligvis ikke mad og drikkevarer til deres kunder på deres både til sightseeingformål.

Spørgsmål 12. Er dem, der drager fordel af tur-, pakkerejse-, opholds- eller overførselsservices, der leveres af rejsebureauer, inden for rammerne af undtagelsen i cirkulæret?

Svar 12: Forbrugere, der drager fordel af tur-, pakkerejse-, indkvarterings- eller overførselsservice, der leveres af rejsebureauerne "5.2 / u) De, der arbejder i intercity-offentlige transportkøretøjer (fly, bus, tog, skib osv.) Og dem, der rejser med denne offentlige transportmiddel, billet, reservationskode osv. Dem, der indsender og certificerer, er inden for rammerne af undtagelsen.

Spørgsmål 13. Er butikkerne (tøj, souvenirs osv.) I lufthavne underlagt praksis for at levere service mellem kl. 10 og 00?

Svar 13: Butikkerne i lufthavne (tøj, souvenir osv. Arbejdspladser) er ikke inden for rammerne af arbejdspladserne bestemt som 1: 10-00: 20, i henhold til 00. artikel i cirkulæret.

Spørgsmål 14. Er monopolkiosker underlagt begrænsninger for arbejdstid for markederne?

Svar 14: Monopolkiosker er underlagt arbejdstidsbegrænsninger (arbejdstid mellem 1:10 og 00:20), der pålægges markeder inden for anvendelsesområdet for 00. artikel i cirkulæret.

Spørgsmål 15. Konditorier og bagels, bagværk, bagværk og så videre. Kan virksomheder, der producerer og sælger produkter sælge inden 10.00:XNUMX?

Svar 15: Bagerier og bagels, bagværk, bagværk og så videre. Virksomheder, der producerer og sælger produkter, kan kun sælge disse produkter mellem kl. 08 og 00 om morgenen.

Spørgsmål 16. Er præster i alderen 65 år og derover tilhørende minoritetssamfund underlagt udgangsforbudsbegrænsninger for denne aldersgruppe?

Svar 16: Der er ingen begrænsninger for mindretalsfællesskabers præster i en alder af 65 år til at udføre deres religiøse opgaver i de timer, der er planlagt for disse aldersgrupper, og ekstern tilladelse er ikke påkrævet.

Spørgsmål 17. Hvordan vil udgangsforbudsbegrænsningen for borgere i alderen 65 år og derover og under 20 blive anvendt i form af fredagsbønner?

Svar 17: For borgere i de specificerede aldersgrupper, der ønsker at udføre fredagsbønner, provinsielle / distrikts generelle hygiejnestyrelser; Udgangsforløbet for vores ældre på 65 år og derover kan forlænges indtil slutningen af ​​fredagsbønnen, og udgangstiden for vores ungdom under 20 år kan bringes frem, så de kan gå til fredagsbønnen.

Spørgsmål 18. Vil ansigts-til-ansigt uddannelsesaktiviteter fortsætte i børnehaverne?

Svar 18: Som et resultat af forhandlingerne med sundhedsministeriet og national uddannelse; I betragtning af situationen for arbejdende mødre og fædre blev det evalueret, at planteskoler tilknyttet ministeriet for national uddannelse samt andre offentlige institutioner og organisationer og planteskoler under private uddannelsesinstitutioner skulle kunne fortsætte deres uddannelsesaktiviteter ansigt til ansigt.

Spørgsmål 19. Hvordan vil de løsdyr blive fodret?

Svar 19: Inden for rammerne af vores cirkulære nr. 30.04.2020 dateret 7486 er "Animal Feeding Group Members" og andre borgere, der ønsker at fodre gadedyr, undtaget fra udgangsforbudsrestriktionerne i weekenden. Som med tidligere udgangsforbud vil vores dyreelskere være i stand til at imødekomme de omstrejfende dyrs ernæringsbehov under udgangsforbudet i weekenden.

Spørgsmål 20. Kan reklame- og tv-serieindustrien få lov til at skyde dem i weekenden efter kl. 20.00?

Svar 20: Reklame- og tv-serieindustrien og dens medarbejdere vil være fritaget for udgangsforbudsbegrænsningen, da de er inden for rammerne af undtagelsesbestemmelsen for produktions- og produktionsfaciliteter og dem, der arbejder der i overensstemmelse med bestemmelserne i 5.1 / ğ og 5.2 / ğ i cirkulæret.

Spørgsmål 21. Er markedspladser underlagt arbejdstidens begrænsninger for markederne i cirkulæret?

Svar 21: Vores håndværkere er ikke underlagt arbejdstidsbegrænsninger med hensyn til levering af produkter såsom grøntsager og frugt og deres transport / installation til markedet. Men på markedspladserne kan der ske salg til vores borgere mellem kl. 10 og 00, og i den henseende er det underlagt arbejdstidsbegrænsning for markederne.

Spørgsmål 22. Kan personer med hotelreservation rejse i deres private køretøjer inden for udgangsforbudsperioden?

Svar 22: Borgere, der har en hotelreservation, er i stand til at rejse i deres private køretøjer uden at få nogen tilladelse, forudsat at de dokumenterer / indsender deres reservation inden starttidspunktet for reservationen af ​​reservationen og transporttiden til indkvarteringsfaciliteten.

Spørgsmål 23. Er der udgangsforbud for udenlandske turister i vores land til turistformål?

Svar 23: Udenlandske turister, der midlertidigt er i vores land inden for rækkevidde af turistaktiviteter, vil blive fritaget for udgangsforbud, der vil blive anvendt i weekenden.

Spørgsmål 24. Kan amatørsportklubber træne og arbejde med fodboldakademi på syntetiske baner, hvis aktiviteter er suspenderet inden for rammerne af cirkulæret?

Svar 24: På grund af udsættelsen af ​​amatørligaerne anses det for, at aktiviteter såsom fodboldskoler / akademier ikke vil være i stand til at fortsætte træningen på fodboldbanerne, hvis aktiviteter er suspenderet, indtil en ny beslutning er truffet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer