Ombudsmandens institution til at rekruttere 5 kontraherede medarbejdere

Ombudsmandens institution vil rekruttere kontraktansat personale
Ombudsmandens institution vil rekruttere kontraktansat personale

Ombudsmandens institution er en forfatningsmæssig institution, der er inkluderet i den 74. artikel i vores forfatning. I henhold til artikel 6328 i lov nr. 5, ”Autoriteten skal på en klage over administrationens funktion forpligte alle former for handlinger og handlinger fra administrationens side; at undersøge, undersøge og fremsætte forslag til administrationen med hensyn til overholdelse af lov og retfærdighed inden for forståelsen af ​​retfærdighed baseret på menneskerettigheder ... ”.


Vores institution, der sikrer retsstatsprincippet, implementeringen af ​​principper for god regeringsførelse og ringen mod på grundlag af ansvar og retfærdighed, viser Tyrkiet som en kontrolmekanisme knyttet til nationalforsamlingen om dens aktiviteter fra 2013 vejen til at håndtere de beslutninger, der gør folks advokat og tager.

Ombudsmandsinstitutionen, der vedtager princippet om "Lad folket leve, så staten lever" med den tro, at "det bedste af mennesker er det mest gavnlige for mennesker" Det forsøger at bidrage til forbedring af administrationens servicekvalitet, udviklingen af ​​menneskerettigheder, retsstatsprincippet, spredningen af ​​kulturen med at kræve rettigheder og dannelsen af ​​en gennemsigtig, ansvarlig og folkeorienteret administration.

Artikel 657 (B) i den ændrede artikel 4 i tjenestemandsloven nr. 06 og bilag 06 til "principperne for ansættelse af kontraktansat personale", som blev gennemført ved kabinetsdekret dateret 1978/7/15754 og nummereret 2/2018 med titlen "eksamenskrav" ( I overensstemmelse med bestemmelsen i afsnit b), på baggrund af XNUMX-KPSS (gruppe B) score ordre, vil ansat supportpersonale (chauffør) blive rekrutteret til at blive ansat i kontorets og servicebiler i vores institution med hovedkontor i Ankara.

Applikationer; Inden for 15 dage efter dagen for offentliggørelsen af ​​meddelelsen i Officiel Tidende (indtil arbejdstidens afslutning), vores institutions officielle hjemmeside http://www.ombudsman.gov.tr De dokumenter, der anmodes om fra linket til placeringsansøgning (via e-forvaltning), uploades til systemet.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer