Omfattende rengøring i plejehjem og ældrepleje i Istanbul

Omfattende rengøring i plejehjem og ældreplejecentre i Istanbul
Omfattende rengøring i plejehjem og ældreplejecentre i Istanbul

IMM gennemførte en omfattende rengøringsundersøgelse på plejehjem og ældreomsorgscentre, der er tilgængelige i Istanbul mellem den 18. og 21. november. Haverne og omgivelserne på 119 faciliteter i hele Istanbul blev vasket uden skelnen mellem offentlige og private. I alt 90 medarbejdere deltog i rengøringsaktiviteter. I undersøgelserne blev der anvendt uskadelige desinfektionsmidler og trykvand produceret i kroppen af ​​IMM.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) udførte et omfattende rengøringsarbejde på plejehjem og ældreplejecentre, hvor personer over 65 år lever intenst som en del af kampen mod koronavirus. Under det arbejde, der blev udført mellem 18. og 21. november af IMM Direktoratet for Miljøbeskyttelse og Kontrolafdeling for Affaldshåndtering og ISTAÇ, blev rengøringsservice leveret til de tilgængelige faciliteter i hele Istanbul.

119 FACILITETER RENGØRT UDEN OFFENTLIG PRIVAT DISTRIBUTION

Leder af IMM's miljøbeskyttelsesafdeling Prof. Dr. Ayşen Erdinçler erklærede, at formålet med undersøgelsen er at yde maksimal beskyttelse til den ældre befolkning, der er mest ramt af pandemien. Som udtryk for, at de som IMM arbejder på at øge levestandarden for 16 millioner Istanbulitter på alle områder, erklærede Erdinçler, at de tjener i alt 119 faciliteter i rengøringsarbejder; 14 af dem tilhører den offentlige og 105 af dem i den private sektor.

TEAMS FUNKEREDE FULDT UDSTYRET

90 medarbejdere arbejdede for at vaske haven i plejehjem og ældreomsorgscentre samt deres omgivelser. Holdene udførte i alt 30 skift. Ud over brugen af ​​specielt tøj, masker og handsker mod coronavirus blev den sociale afstandsregel også nøje fulgt i de undersøgelser, der varede i 4 dage.

IMM'S INDENLANDSKE PRODUKTION DESINFEKTANT ANVENDT

Rengøringsaktiviteter blev udført med desinfektionsmiddel og trykvand produceret i samarbejde med IMM Health Department og İSTAÇ. Det lokale desinfektionsmiddel af IMM, som har den samme struktur som det 100 procent naturlige biocid Hypochlorsyre (HOCL) i menneskekroppen, har ingen sundhedsskade.

AKTIV INGREDIENS FDA GODKENDT

Affaldet fra det husholdningsdesinfektionsmiddel, hvis aktive ingrediens er godkendt af den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration (FDA), ødelægges let i naturen. Det har ikke en negativ indvirkning på ikke kun menneskers sundhed, men også dyr og planter. Det kan bruges til at rense overfladen, luften og miljøet. Det påføres ved sprøjtning, hældning, aftørring og dug.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer