Erklæring om papirbillet fra Kayseri Transportation Inc.

Papirbilleterklæring fra Kayseri transport as
Papirbilleterklæring fra Kayseri transport as

For sikker transport i offentlig transport slutter processen med at matche det offentlige transportkort og HES-koden, som vil blive indledt som en del af kampen mod Kovid-19-epidemien, den 30. november. I denne sammenhæng afskaffes brugen af ​​papirbilletter fra 1. december.


I henhold til cirkulæret med titlen "HEPP Code Enquiry in Local Public Transport" udstedt af indenrigsministeriet slutter processen med at matche de offentlige transportkort for dem, der bruger offentlig transport med Hayat Eve Sığar (HES) -koderne, i Kayseri den 30. november.

Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. Med angivelse af, at magnetiske billetter, også kendt som papirbilletter, også vil blive fjernet, “Matchningsproces for HV-kode til offentlig transport er blevet udvidet til 30. november, og magnetiske (papir) billetter uden personaliseringsfunktion fjernes fra 1. december. For matchning af HES-kode bedes du venligst https://kayseriulasim.com/heskodkayit Besøg webadressen.
På den anden side gør Kayseri Metropolitan Municipality en stor indsats for at bruge offentlig transport mere sikkert og for at minimere risikoen for forurening.

På grund af det utilstrækkelige antal matchning af offentlig transportkort og HEPP-kode og den oplevede tæthed er HEPP-kodetidsperioden forlænget indtil 30 den 2020. november 23.59.

HVORDAN MATCHES HANS KODE?

https://kayseriulasim.com/heskodkayit Du bedes venligst klikke på hjemmesiden og matche det offentlige transportkort-HES-kode ved at registrere navn, efternavn, TR-identitetsnummer, ubestemt HES-kode og offentlig transportkortnummer i systemet for at undgå uretfærdig behandling. Derudover leveres den nødvendige support til at matche HES-koden med kortene gratis på Alo 153.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer