Passagertransport i flykomfort til Çardak lufthavn

Passagertransport i komfort af et fly til Cardak lufthavn
Passagertransport i komfort af et fly til Cardak lufthavn

Denizli Metropolitan Municipality, der udfører passagertransport mellem Denizli centrum og Çardak Lufthavn, har lanceret standardpassagertransport samt personlig transporttjeneste efter den store efterspørgsel fra borgerne. Med VIP-tjenesten bliver passagerer afhentet fra deres adresser og leveret til lufthavnen og fra lufthavnen til deres adresser.


Denizli Metropolitan Municipality, som for nylig har foretaget pendulkørsel til Çardak lufthavn med det formål at lette transport til lufthavnen, gøre passagerkapaciteten effektiv og øge borgernes tilfredshed, øger servicekvaliteten dag for dag. I denne sammenhæng startede Denizli Metropolitan Municipality, der udvidede sin transportflåde efter den store efterspørgsel fra borgerne, privat transporttjeneste mellem centrum-Çardak lufthavn, Çardak lufthavn-centrum. Med personlig service afhentes borgerne fra deres adresser og leveres til Çardak lufthavn og fra Çardak lufthavn til deres adresser. Denizli Metropolitan Municipality tilbyder personlig transport med specialdesignede minibusser til 8 + 1 personer.

Udnævnelse kræves 24 timer i forvejen

Borgere, der ønsker at drage fordel af den personaliserede transporttjeneste i Denizli Metropolitan Municipality, som fortsætter med at nå Çardak lufthavn med sikre, komfortable og hygiejniske køretøjer, skal foretage en reservation 24 timer i forvejen. Det blev anført, at oplysninger om de pågældende særlige tjenester og reservationer kan fås fra telefonlinjerne 0 (258) 244 00 44.

Standardtjenester fortsætter

På den anden side erklærede Denizli Metropolitan Municipality, som fortsætter med at transportere passagerer mellem centrum-Çardak lufthavn, Çardak lufthavn og byens centrum med forskellige køretøjstyper, at pendulkørsel fortsætter med at afgang fra det gamle bibliotek på İstiklal Street og Denizli Metropolitan Municipality Bus Terminal som normalt. .

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer