Præmier finder deres ejere i den 17. Interuniversity Logistics Case Competition

Intercollegiate logistik sags konkurrence vindere annonceret
Intercollegiate logistik sags konkurrence vindere annonceret

Vinderne af den 17. Interuniversity Logistics Case Competition, arrangeret i samarbejde med Mars Logistics og LODER (Logistics Association), er blevet annonceret.


Mars Logistics and Loder (Logistics Association), som er åben for deltagelse af alle universitetsstuderende i Tyrkiet i 17 år og udført i samarbejde med Interuniversity Logistics Case Competition sluttede med meddelelsen om vinderen af ​​17.'erne.

I alt 1.000 studerende fra 17 hold deltog i den afsluttende fase af den 6. Interuniversity Logistics Case Competition, hvor næsten 18 studerende i alle kategorier ansøgte som et resultat af evaluering og elimineringer foretaget af jurymedlemmerne.

I den sidste fase, som blev afholdt online for første gang på grund af pandemien i år, præsenterede de studerende deres sagsløsninger online for repræsentanter for branchen og akademikere. Efter præsentationerne i 3 kategorier var studerende fra Bartın University, Eskişehir Osmangazi University og Muğla Sıtkı Koçman University de første.

Studerende lærer at kende og analysere logistikbranchen gennem en sags konkurrence

Om, at konkurrencen, der er åben for alle universitetsstuderende, blev lanceret i 2004 for at skabe et miljø, hvor forskere, nysgerrige og kreative studerende vil formidle deres ideer, introducere sektoren for studerende og forbedre de studerendes sagsanalysefærdigheder, sagde Mars Logistics Corporate Communication og Brand Management Manager Kader Özal, "Som Mars Logistics, Vi er opmærksomme på vigtigheden af ​​erhvervsuddannelse, og vi er glade for at mødes med talentfulde studerende, der er interesserede i logistikbranchen, med den sags konkurrence, vi har arrangeret i samarbejde med Loder i 17 år. Med konkurrencen giver vi et miljø, hvor studerende kan lære branchen at kende og analysere sager. De er involveret i reelle sager og løsningsprocesser i branchen. De fleste af de studerende, der deltog i case-konkurrencer i tidligere år og blev tildelt ved at komme ind på pladserne, arbejder inden for logistik og supply chain management, hvilket viser, at vores case-konkurrence nåede de rigtige mennesker. sagde.

Præmier fandt deres ejere i den 17. Intercollegiate Logistics Case Competition

Den første plads i A-kategorien (bachelor- og 4-årig gymnasiekategori med ordet logistik i programnavnet) er Bartın University International Trade and Logistics Department studerende Melek EFE, Eray KİRENCİ og Gizem Sefa KİREÇCİ, mens andenpladsen i denne kategori er Piri Reis University International Logistics and Transportation Department studerende. Nilüfer EFE blev Ali Doğan KIZILGÜL og Ahmet Timur BARIŞCIL.

Kategori B studerende fra Eskişehir Osmangazi University Department of Industrial Engineering var Beyza GÜRBÜZ, Enis Can ÖZYURT og Fikri Eren ÇİFTÇİ, mens andenpladsen i kategori B var Başkent University Industrial Engineering Department studerende Ecenur SEVİÇ ÖZELKUT og Onur ÇÖLGEÇEN blev.

I C-kategorien (2-årig erhvervsskole-kategori med ordet logistik i programmets navn) vandt Muğla Sıtkı Koçman University Dalaman Vocational School-studerende Buse BİLCEN, Fethiye Çağla ÖZAY og Tunahan DEMİREZEN førstepladsen, mens holdet, der vandt andenpladsen, var Celal Bayar University Vipc-universitetet KORKULU blev Merve MALGIR og Rümeysa KARDAŞ.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer