Præsident Seçer undersøgte Forum Interchange Construction

Præsident Secer undersøgte konstruktionen af ​​forumgulkryds
Præsident Secer undersøgte konstruktionen af ​​forumgulkryds

Mersin Metropolitan borgmester Vahap Seçer besøgte byggepladsen for Forum Multi-Storey Intersection Project og fik information fra ingeniørerne. Den samlede længde af projektet, der er implementeret af Metropolitan Kommunes vedligeholdelses- og reparationsafdeling, vil være 706 meter.


Forum-udvekslingsprojektet, der startede ved krydset mellem Hüseyin Okan Merzeci Boulevard og 20th Street, som er et af de punkter med den højeste trafiktæthed i Mersin i begyndelsen af ​​november, planlægges afsluttet i slutningen af ​​januar og taget i brug for Mersins folk. Projektet er nu 30 procent færdigt.

Seçer: "Vi gennemfører vores projekt her indtil udgangen af ​​januar"

Præsident Seçer sagde, at de begyndte opførelsen af ​​Forum-udvekslingen i begyndelsen af ​​november:

”Vi fortsætter i øjeblikket intenst. Vi ønsker at afslutte det på meget kort tid. Vi afslutter vores projekt her inden udgangen af ​​januar. Der er en 17 kilometer lang rute på Okan Merzeci Boulevard fra Hal Junction-punktet til Üniversite Avenue. Der er demokratiet Multi-Storey Crossroad, dette er ved at blive bygget, igen er der Kuvayi Milliye Katlı Crossroad, som vi afsluttede, så snart vi kom til administrationen. Derefter bygges Immigrant Multi-Storey Crossroad. Igen, i det område, hvor Akbelen Cemetery ligger, er der en undersøgelse af motorveje. Det vil også være i 2021. Vi sigter mod at projicere Hal Junction næste år i 2021, afgive bud og færdiggøre det i 2022. Den konstruktion, vi allerede er i, vil være afsluttet inden for dette år. Den afsluttes inden januar. Når man går ind i det nye år. Derefter vil vi omdanne Göçmen Crossroad til en cross-crossroad i flere etager i 2021. Senere vil vi også arbejde på Kipa Junction, der kommer før Egemenlik Junction. Med andre ord vil vi gennemføre denne 17 kilometer lange rute med cirka 5 kryds i ny etage i slutningen af ​​vores første periode. Skæringspunktet på flere niveauer, der skal bygges af motorvejene, er også i dette. Det vil være en meget hurtig rute med hensyn til trafik. "

"Bytrafik vil være meget afslappet med disse projekter, vi vil realisere"

Præsident Seçer erklærede, at de har afgivet Metro-udbuddet i GMK, og at der også vil være intensivt arbejde, ”Før dette intensive arbejde, det vil sige før metroregionen, afslutter vi denne rute og sikrer, at trafikstrømmen på denne rute er mere behagelig. Fordi med begyndelsen af ​​byggeriet der, vil trafikken på øst-vest aksen i byens centrum være koncentreret på Adnan Menderes Boulevard, Okan Merzeci Boulevard og 3. ringvej. Derudover har vi nu startet arbejdet på 4. ringvej. Hvis vi sætter den i drift, tror vi, at der ikke vil være problemer i trafikken i byens centrum, i den øst-vest-akse under metroen. Vi vil også arbejde i det område, hvor Hastane Caddesi, Highways Building er placeret. "Vi planlægger at afslutte der indtil slutningen af ​​denne periode, og bytrafikken vil være meget lettet over disse arbejder og projekter, som vi vil realisere."

I en erklæring om, at de også arbejder på nord-syd aksen på lang sigt, sagde Seçer: ”Som du ved, vil transportplanen udarbejdet i 2021 blive revideret i 2015. Selvfølgelig udføres disse undersøgelser i henhold til resultaterne. Vi er nødt til at udføre disse undersøgelser i overensstemmelse med teknikken. Visse målinger skal foretages, der skal være en masterplan. Inden for rammerne af den nyligt reviderede hovedplan vil vi se, hvad der kan gøres, hvordan vi kan komme til at berøre byens centrum på næste mellemlang sigt, ”sagde han.

"Vi har afsluttet dette arbejde inden udgangen af ​​januar"

Om, at den samlede længde af Forum-udvekslingen vil være 706 meter, og dybden af ​​den synkende del vil være 65 meter, sagde Seçer: ”Vi vil færdiggøre dette arbejde inden udgangen af ​​januar, og jeg undskylder indbyggerne i Mersin for den ulejlighed, vi har givet miljøet i denne periode. Men selvfølgelig er alt til gavn for befolkningen i Mersin, for en mere fredelig by. De kan opleve sådanne periodiske, kortvarige problemer, måske på grund af konstruktion. Lad dem tolerere os. I denne proces vil vi have vigtige værker på nogle hovedgader. Fra Mezitli Cengiz Topel Street, Babel Junction, som vi fornyer. Vi arbejder nu på nye modeller, krydsninger i den nye generation. Vejen vil være asfaltarbejde. Vejbelægningsarbejde er i øjeblikket i gang på Hastane Caddesi. Med ankomsten af ​​vinteren i Taurusbjergene, Middelhavet, Tarsus, Anamur og mange distrikter har vi flyttet arbejdet i vores vejasfaltenhed til centrum, hovedsagelig i landdistrikter, bjergfoden og gruppeveje. Mersin har sådan en dejlig funktion. Vejasfaltarbejder eller byggearbejder kan fortsætte i 12 måneder i denne region. I vintermånederne kan det give muligheder for at arbejde på sletten eller tæt på havet. Vores arbejde vil fortsætte i 7 måneder 24/12, ”sagde han.

"Bortset fra byens centrum lægger vi vægt på vejkomfort i områder med landdistrikter"

Idet han henviste til Mersin som en stor region, sagde Seçer, ”Det er et område på 16 tusind kvadratkilometer. Forsamlingens beslutning, som er vores jurisdiktion i øjeblikket, er den samlede mængde af vores vejnet, der er lovligt forbundet med os, ca. 5 tusind kilometer. Dette er hans ansigt. Hvis du inkluderer landveje og skovveje, der ikke tilhører os eller ikke er under vores ansvar, går dette tal naturligvis langt over 5 tusind kilometer og er et produktionsområde. Vi lægger vægt på vejkomfort ikke kun i centrene, men også uden for centrum i områder med landdistrikter. Vi gør det med den logik, at producenterne leverer deres produkter på markedet på en sund måde ”.

"Vi bragte alle de nyeste teknologiske maskiner og apparater, der blev brugt til vej- og asfaltkonstruktion, til vores asfaltenhed."

Om at de reviderede vedligeholdelses- og reparationsafdelingen for vejbyggeri med hensyn til både menneskelige ressourcer og udstyr, sagde Seçer, ”Vi tildeler vigtige ressourcer, betydelige tal bruges af denne afdeling inden for budgettet. Kunststrukturer, som i den konstruktion, vi er her, bruger vigtigt arbejde og indsats på infrastruktur, overbygning, zoneinddeling, fra brokryds til kulvertbrokonstruktioner, vejasfaltarbejder, fortovsarbejder. Vores nye 139 byggemaskiner leveres delvist. Det inkluderer gradere, ruller, robotplastmaskiner og lastbiler. Vi bragte de nyeste maskiner og udstyr, der blev brugt til vej- og asfaltkonstruktion, til vores asfaltenhed. Vi gør godt arbejde. Jeg takker også mine venner. De viser virkelig godt arbejde. De behager os også, de behager også vores borgere. Jeg håber, vi vil gøre meget bedre arbejde. "Vi vil gøre meget mere succesrige tjenester."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer