IMM-assistentinspektør mundtlige eksamensresultater blev annonceret

Resultaterne af den verbale eksamen af ​​ibb-assistentinspektøren er blevet annonceret
Resultaterne af den verbale eksamen af ​​ibb-assistentinspektøren er blevet annonceret

Resultaterne af den mundtlige eksamen, der blev udført af IMM for de ledige assistentinspektørkadrer, blev annonceret. 657 kandidater, der ansøgte om KPSS-score for at blive ansat inden for anvendelsesområdet for lov om embedsmænd, nr. 6, havde ret til at blive stedfortrædende inspektører.


Den mundtlige eksamen for vicedirektør, der blev udført af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Human Resources Directorate, i henhold til eksamensbestemmelserne i IMM Inspection Board Regulation for de ledige stillinger er afsluttet. Listen over kandidater, der lykkedes i den mundtlige eksamen, og dem, der bestod eksamen som erstatning, blev annonceret.

Til eksamen Blandt kandidaterne, der fik mindst 2019 point fra 2020 og 48 (KPSS) gruppe A KPSS P80-eksamen, blev de, der opfylder de angivne generelle og specielle betingelser, rangeret efter deres score.

Kandidater, der har indgivet deres ansøgninger mellem datoerne 9/10/2020 - 25/10/2020, blev udsat for eksamen den 2/11/2020 for den skriftlige del af eksamen og den 16/11/2020 for den mundtlige del.

I den skriftlige og mundtlige eksamen blev i alt 657 kandidater med succes kvalificeret til at blive ansat i henhold til lov om tjenestemænd nr. 6 og blev assistentinspektør.

For eksamensresultater klik ...

For generelle forklaringer klik ...


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer