Hvordan defineres kontokoden til Samkart?

Hvordan defineres Samkart-konto-koden?
Hvordan defineres Samkart-konto-koden?

For at definere HES-koden til din Samkart er der to oplysninger, der skal kendes først. Den ene er HES-koden, og den anden er kortnummeret på din Samkart. Der er 2 forskellige måder at få HES-koden på. Disse er som følger:


1.Du kan få HES-koden med et af nedenstående trin på ubestemt tid.

2.Du kan lære kortnummeret på din samkart med et af følgende trin.

    1. Ved at bruge de første 8 cifre i nummeret i feltet "Kort nr." På "Kortpåfyldningskvittering", som du får, når du har ilagt din Samkart fra Kiosk-enheder på stationer eller fra Samkart-forhandlere;
    2. En 8-cifret kode bestående af tal og bogstaver på bestemte punkter på din samkart;
    3. Hvis du har en Android-smartphone med NFC-funktion, kan du ved hjælp af Samulaş-mobilapplikationen scanne dit kort ved hjælp af menuen Balanceforespørgsel på startskærmen;
    4. Du kan finde ud af kortnummeret (ID) på dit Samkart, der er udarbejdet specielt til dig, ved at ringe til Samulaş Call Center eller ved at kontakte via Whatsapp.

Efter at have lært HES-koden og transportkortnummeret som et resultat af ovenstående trin  Klik her Hvis der ikke er nogen fejl, udfylder du identifikationsprocessen ved at udfylde de krævede felter på den åbnede side. Hvis der er uoverensstemmelse i de indtastede data, afsluttes din registrering ikke, og du vil blive informeret om årsagen. Hvis der ikke er nogen fejl i dataene, er din transaktion gennemført, og du vil gennemføre din transaktion.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer