Hvordan man køber en særlig plade? Hvad er betingelserne for Custom Plate Stickers?

hvordan man fjerner specialpladen, hvad er betingelserne for fjernelse af specialpladen
hvordan man fjerner specialpladen, hvad er betingelserne for fjernelse af specialpladen

Når du køber et nyt eller brugt køretøj, kan du også ændre nummerpladen. Folk, der ønsker at tilpasse deres køretøj speciel plade siden dets anvendelse. Der er selvfølgelig nogle betingelser for at bruge en speciel plade. Når du opfylder disse betingelser, kan du få en særlig nummerplade til dit køretøj. På dette tidspunkt vil vi forklare mange punkter om specialpladen til dig.

Betingelser for Custom Plate Stickers


Som nævnt ovenfor er der en række betingelser for at have en speciel plade. Hvis du ikke ønsker at få udstedt en særlig nummerplade, kan du købe en hvilken som helst given nummerplade, når du vil skifte plade, mens du køber et køretøj. Men hvis du vil have en særlig plade til dit køretøj, skal du opfylde de betingelser, vi har angivet for dig. Anmodning speciel plade betingelser:

  • Hvis du vil have en privat plade, skal den have samme bykode som din bopæl. For eksempel vil du have en plade i form af 06 Ali 123. Men hvis dit opholdssted er Istanbul og ikke Ankara, vil du desværre ikke få denne plade fjernet.
  • Der er ikke noget sådant krav for virksomheder. Du skal betale en gennemsnitlig skat på 5 TL til 15 TL for hver specialplade, du udsteder.
  • Når du har en særlig plade, skal du betale et bestemt beløb for ansøgningen. Mængden kan variere for alle og alt efter pladetypen. Mængden kan variere afhængigt af pladens type og efterspørgsel. Hvis du vil have en pladetype, som næsten alle ønsker, såsom holdforkortelse, 3-bogstavsnavne, skal du både stå i kø og betale høje beløb. Kort sagt, jo højere efterspørgsel efter en plade, jo mere skal du betale. Hvis efterspørgslen er lav, bliver beløbet lavere tilsvarende.

Jeg ønsker at købe speciel plade til nul køretøj

For køretøjer uden nul speciel plade Du kan tage. Der er dog nogle procedurer for dette. Vi kan udtrykke disse processer som følger:

Når du køber et køretøj, skal du finde ud af, om det ønskede nummerplade findes hos notaren. Du kan finde ud af, om planen er inaktiv i politiets hovedkvarter.

Når du spørger, om den ønskede plade er tom, skal du reservere den til dig selv. Når du foretager reservationen, beder den om det beløb, du skal betale.

Når du betaler, skal du gå til notarius publicus med en kvittering og fortælle officer at planen vil ændre sig.

Når procedurerne er afsluttet i notaren, skal du tage dine dokumenter og gå til det nærmeste fører- og bilhandelskammer til din placering.

Her kan du modtage din nummerplade i gennemsnit inden for en time.

Du kan begynde at bruge dit køretøj med din specielle nummerplade ved at gå til branchen og have det knyttet til embedsmændene.

Som du kan se, er det en meget nem proces at fjerne en speciel plade. Inden for en halv dag i gennemsnit kan du både sælge dit køretøj og få din egen tallerken.

Jeg ønsker at købe en særlig plade til et brugt køretøj

Til køretøj over nul hånd speciel plade Vi talte om udvindingsprocessen. Imidlertid kan ikke alle købe nul køretøjer. Du kan også få din egen specielle nummerplade, når du køber et brugt køretøj. Til dette kan vi liste de procedurer, du skal gøre, som følger:

Inden du går til notar, skal du kontrollere, om den ønskede plade er inaktiv på sikkerhedssiden.

Hvis det er inaktiv, skal du booke det selv og betale det beløb, du støder på.

Gå til notar og start transaktionerne. Men inden du går ind i notar, skal du fjerne din gamle nummerplade.

Giv dine gamle nummerplader til notaren under transaktionen.

Efter salgsprocessen skal du gennemføre transaktionen ved at gå til Tradesmen Chamber of Drivers and Automobile med de dokumenter, du modtager fra notar. Ved at udskrive din plade her, kan du modtage den i gennemsnit 1 time.

Specielle pladeprocesser kan tage længere tid afhængigt af byens tæthed. Ligeledes kan provinsen, hvor pladen fjernes, også ændre omkostningerne. Vi vil gerne påpege, at omkostningerne kan være lidt høje, især hvis du vil have plader produceret i store byer som Ankara, Istanbul og Bursa. På samme tid kan din ventetid og få din nummerplade muligvis være længere i disse byer.

Personligt speciel plade Hvis du vil udstede det, er det tilstrækkeligt at have dit identitetsdokument med dig. Hvis du vil have det udstedt til din virksomhed, skal du have signaturcirkulæret og dit aktivitetscertifikat for de sidste 6 måneder med dig under transaktionerne.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer