Hvordan opbevares vinterdæk?

Sådan opbevares vintervejr
Sådan opbevares vintervejr

Af hensyn til din sikkerhed og brændstofbesparelse skal du være opmærksom på dækvedligeholdelse og også bruge dæk i henhold til sæsonen. Der er mange overkommelige alternative måder at holde dine dæk sikre og problemfri. Ud over den dækopbevaringstjeneste, der tilbydes af bilmærker, kan den også tilbyde dækopbevaringstjenester i virksomheder som dækvirksomheder. Men selvom du siger, at jeg vil beholde mit eget dæk med mine egne midler, så lad os undersøge, hvordan vi skjuler vinterdæk sammen.


Hvis du er opmærksom på, hvor dækkene befinder sig i dit køretøj, inden du fjerner dine dæk, kan du afbalancere køretøjet i henhold til slitage forårsaget af brugen af ​​dækkene, da du vil bruge dækkene igen. Du kan skabe balance ved at bruge forhjulene bagtil og baghjulene til fronten.

Gå ikke glip af at fjerne de dæk, du vil bruge i næste sæson, og rengør dem. Når du fjerner dækkene, er det meget vigtigt at rengøre dem godt. Dette skyldes, at snavs, støv, mudder og især snavs, såsom tjære, forårsager gummislid. Opbevaring af disse urenheder i lang tid får dine dæk til at hærde og forringe deres struktur. Du skal rengøre dine dæk med vand, der ikke har et højt tryk, og rengøringsmidler, der ikke er kemisk skadelige. Her skal du være opmærksom på, at der ikke er rengøringsmidler eller snavsrester på dækket efter rengøring af køretøjets dæk.

Korrekt opbevaring af dæk er en vigtig overvejelse ved genbrug. Afhængigt af om dækkene er med eller uden fælge, skal de opbevares.

Først og fremmest, når vi ser på dækkene med fælge, kan du hænge dine køretøjsdæk et eller andet sted fra fælgen. Hvis du vil opbevare det liggende fladt, skal du sørge for, at underlaget, du lægger dit køretøjs dæk på, er glat, og at der ikke er noget, der kan blive fanget på dækket og beskadige det. Formålet her er at forhindre skader på dækkets overflade. Hvis du lægger dine dæk oven på hinanden, så de ikke tager plads, vil det være godt at ændre hovedet med jævne mellemrum.

Hvis du har dæk uden kant, vil det være nyttigt at sætte dækkene lodret, mens du opbevarer dem, og vende dem på hovedet igen i en bestemt periode for at undgå problemer.

Når du opbevarer dit køretøjs vinterdæk, skal du overveje funktionerne i den plads, du bruger til dette. Det skal ikke glemmes, at bildæk er lavet af gummi. Når køretøjsdæk udsættes for sollys i mere end en bestemt periode, eller hvis de opbevares på steder, der er varmere eller koldere end normalt, forværres deres struktur, og der kan opstå revner ved hærdning. Det ideelle beskyttelsesmiljø til vinterdæk skal være køligt, tørt og regelmæssigt ventilerede rum.

Vær opmærksom på, at der ikke er skadelige og ætsende kemikalier i miljøet, hvor vinterdæk er beskyttet. Værktøjer såsom elmotorer og svejsemaskiner kan forårsage uoprettelig skade på dækkene, fordi de skaber et ozonmiljø.

Vinterdækkets struktur er meget følsom, så temperaturændringer kan i høj grad påvirke disse dæk. I et sådant tilfælde er hærdning og revnedannelse af dækkene en meget almindelig skade. For at undgå sådanne situationer, hvis du har et vinterdæk, kan du opbevare det i sine egne specielle opbevaringsposer. Hvis det ikke er i luftgennemtrængelige pakker, kan du forsigtigt forsegle det. Hvis du ikke har emballagesystemer, der giver denne beskyttelse til dit køretøj, kan du rengøre det fra enhver service eller dækbutik.

Hvis du har brug for at stable dem, skal du i det mindste være forsigtig med ikke at lægge for meget belastning på dem så meget som muligt for ikke at stable dækkene oven på hinanden.

Mens du flytter dine dæk fra et sted til et andet, skal du være forsigtig med at holde dem væk fra ethvert skæreværktøj, så de ikke bliver ramt.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer