Hvordan skifter man bopæl?

Sådan skifter du bopæl
Sådan skifter du bopæl

Ændring af bopæl er en af ​​de procedurer, som næsten enhver borger har brug for i bestemte perioder. I tilfælde af at flytte til en anden by eller et andet kvarter kan skiftet af bopæl, som skal underrettes til befolkningsdirektoraterne i vores ministerium, let gennemføres i nogle få trin. Så hvordan foretages opholdsskiftet gennem e-forvaltning? Her er nogle nysgerrige oplysninger om dette emne;

Adresseændringsmeddelelsen, e-signatur, mobilsignatur eller SMS-verifikation udføres fra E-regeringen, hvilke borgere, der skal ændre deres bopælsadresser med nysgerrighed. Så hvordan ændrer man adressen fra E-Government? Her er trinene om dette emne:

  • Gå først til siden til adresseændring ved at klikke på linket nedenfor.
  • For at minimere spredningen af ​​epidemien i tråd med de foranstaltninger, der er truffet inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​COVID-19-udbruddet, blev registreringen af ​​adressemeddelelsen mellem provinserne foretaget gennem befolkningsdirektoraterne og e-Government Gate suspenderet indtil den 27.04.2020. Så tag dette i betragtning, og start din proces.
  • Derefter, på den side, der vises, "Jeg rapporterer kun for mig selv." Og "Jeg rapporterer adressen til mig selv og familiemedlemmerne, som jeg deler den samme bopæl med." Vælg den relevante mulighed for dig, og gå videre til sektionen for flytningsdato.
  • Med alle udfyldte oplysninger vil adresseoplysninger blive anmodet om på næste side.
  • Klik på knappen "Find adresse" for at vælge afregning og / eller anden adresse. Skærmen til valg af adresse åbnes. Vælg den adresse, som du vil give en meddelelse til fra det skærmbillede, der åbnes.
  • Når du har gennemført denne proces, skal du vælge en af ​​underretningsmetoden fra mobilsignatur, elektronisk signatur og SMS-verifikation. Da mobil og elektronisk signatur leveres af operatørerne, vil SMS-verifikation være en mere tilgængelig metode.
  • Derefter kan du efter at have trykket på forhåndsknappen indtaste den bekræftelseskode, der sendes til mobiltelefonen på siden, og fortsætte til registreringsprocessen.
  • I adressedeklarationsprocessen, der skal foretages via e-forvaltning, pålægges en bøde på 86 TL, som det kan ses på systemet i tilfælde af en sen erklæring, bortset fra de erklæringer, der er afgivet for varigheden. Hvis de borgere, der ser dette, underkaster sig befolkningsdirektoratet inden for 7 dage og hævder, at de vil deponere pengene på forhånd, nedsættes denne straf til 65 TL. Hvis den adresse, der skal erklæres, synes at være fuld under adressedeklarationsprocessen, kan der ikke foretages transaktioner via e-forvaltning. Borgere, der støder på dette problem, skal komme til befolkningsdirektoratet og få udført deres procedurer.
  • For ID-kort, kørekort, pas og andre transaktioner, der skal foretages af befolkningskontorerne, Alo 199 eller http://www.nvi.gov.tr En aftale skal foretages fra internetadressen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer