Hvilke aktiviteter skal der udføres over 65 år?

Over alderen, hvordan man laver aktiviteter
Over alderen, hvordan man laver aktiviteter

Med genoptagelsen af ​​pandemiske begrænsninger var friheden og de fysiske aktiviteter for mennesker over 65 år også begrænset. Istanbul Rumeli University Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Institut for Fysioterapi og Rehabilitationsforelæsning. Muammer Çorum “Inaktivitet er den største faktor, der påvirker menneskers sundhed negativt. Derudover forårsager det mentale problemer. Derfor har folk over 65 år brug for at øge deres fysiske aktivitet under alle omstændigheder. Øvelser som at gå i huset, løfte og bære forskellige vægte, klatre op ad trapper, sidde og stå på en stol, lunges (træning), squats, sit-ups, push-ups, yoga, pilates osv. Det kan betragtes som et eksempel på øvelser, der kan udføres i hjemmet og under sociale isolationsforhold. ''


Selvom alderdom er en konstant lov om at være menneske, er der ting at gøre for at forsinke alderdommen eller have en høj alderdom. En af dem er at bevæge sig så meget som muligt. For at reducere spredningen af ​​COVID-2019-epidemien, der opstod i Kina i 19 og forårsagede en sundhedskrise overalt i verden som en pandemi, blev myndighederne anbefalet af myndighederne at blive hjemme for at forhindre folk i at blive udsat for virussen. Med genoptagelsen af ​​pandemisk begrænsning var bevægelserne hos mennesker over 65 år også begrænsede. At sige, at regelmæssig fysisk aktivitet påvirker alle vores kropssystemer, sagde lektor Muammer Çorum; '' Videnskabelig forskning viser de sundhedsmæssige fordele ved fysisk aktivitet og ved at være aktiv ved at levere flere og flere beviser hver dag. Regelmæssig fysisk aktivitet bidrager til udviklingen og styrken af ​​det kardiovaskulære og lungesystem, bevægeapparatet, det endokrine system og immunsystemet. Fysisk inaktivitet får os derimod til at blive frataget alle disse positive effekter, som motion giver, samt at invitere mange sygdomme. Fysisk inaktivitet er blevet et stort helbredsproblem i hele verden. Det er blevet fastslået, at den faktor, der øger risikoen for død på grund af alle årsager, er lav fysisk kapacitet. ''

At leve uden bevægelse øger adfærd, der bidrager til angst og depression

I erklæring om, at begrænsningen af ​​udendørs aktiviteter forårsager ændringer i individuelle rutinemæssige daglige aktiviteter, herunder regelmæssig fysisk aktivitet og motion, Istanbul Rumeli University Fakultet for sundhedsvidenskab Fysioterapi og rehabiliteringsafdelingslærer. Muammer Çorum fortsatte sine ord som følger: ”At være hjemme i lang tid; At bruge tid på digitale platforme kan medføre overdreven tid til at bruge ubevægelig opførsel såsom at se fjernsyn ved hjælp af smartphones og tablets. Imidlertid kan reduktion af regelmæssig fysisk aktivitet og dermed lavere energiforbrug, samtidig med at den potentielle risiko for forværring for kroniske sygdomme medfører, også øge adfærd, der bidrager til angst og depression. ''

SÆRLIGE ALDER SKAL RETSES TIL FYSISKE AKTIVITETER

Ifølge undersøgelser og statistikker er dødeligheden på grund af COVID-19-infektion signifikant højere hos ældre personer sammenlignet med unge og middelaldrende personer. Denne situation medfører en stigning i begrænsninger og forbud, der sigter mod at beskytte avancerede ældre, og de ældre bruger mere tid derhjemme. Faldet i niveauet for fysisk aktivitet får imidlertid fremkomsten af ​​sygdomme i bevægeapparatet eller de syge individer til at blive værre. I betragtning af de risikofaktorer, der opstår i tilfælde af utilstrækkelige fysiske aktiviteter, er det nødvendigt at komme med forslag, der vil lede samfundet, især de ældre, til passende aktiviteter i deres hjem eller isolerede miljø under de COVID-19 pandemiske forhold, vi er i.

Çorum lister sine forslag som følger: ”I det individuelle fysisk aktivitetsprogram skal aktivitetens hyppighed, intensitet og varighed bestemmes, og et mål skal etableres. For personer, der lige er begyndt at træne, bør intensiteten og varigheden af ​​fysisk aktivitet være lav i starten af ​​programmet gradvist

bør øges. Aktiviteter bør bestå af aktiviteter i det daglige, såsom at gå op ad trapper, gå eller gentagne øvelser såsom vægtløftning eller modstandsbånd for at forbedre konditionen. Øvelser som at gå i huset, løfte og bære forskellige vægte, klatre op ad trapper, sidde og stå på en stol, lunges (træning), squats, sit-ups, push-ups, yoga, pilates osv. Eksempler på øvelser, der kan udføres indendørs og under sociale isolationsforhold. Også; Applikationer, der fremmer fysisk aktivitet og brugen af ​​træningsvideoer via internettet, mobile enheder og tv, er andre levedygtige måder at opretholde og vedligeholde fysisk funktion i denne kritiske periode. ''


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer