Salg af overskydende luksusbiler i Ankara Metropolitan

Salget af luksusbiler, der ikke er nødvendige i Ankara, er i fuld fart
Salget af luksusbiler, der ikke er nødvendige i Ankara, er i fuld fart

Alle enheder tog handling efter at borgmester i Ankara Metropolitan Kommune Mansur Yavaş startede perioden med kamp mod affald og besparelser. Mens salget af luksusbiler med høje omkostninger og overskud, der anvendes i enhederne i Metropolitan Kommune, fortsætter med fuld hastighed, vil generaldirektoratet for ANFA i alt tilbyde 9 køretøjer, inklusive kommercielle og luksusbiler, den 7. december via udbudsmetoden. Der forventes en indtægt på mere end 1 million TL fra salg af køretøjerne.


Ankara Metropolitan Municipality fortsætter kampen mod affald, især besparelsesorienteret praksis, uden at bremse.

De billige luksusbiler, der tidligere er købt og brugt i Metropolitan Kommunes enheder, sælges en efter en. Generaldirektoratet for ANFA udbydes den 9. december til salg af 7 køretøjer i kommerciel og luksusklasse.

Mere end 1 million indtægter forventes

ANFA's generaldirektorats salg af 7 kommercielle og 2 personbiler med luksusbiler foregår separat efter auktionsmetode mandag den 7. december 2020 kl. 15.00:XNUMX. Udbuddet udsendes live på ABB TV- og sociale mediekonti.

Inden for udbuddet forventes det at tjene mere end 4 million TL fra salget af 2009 overskud 3, 2010 1 erhvervskøretøjer og 2012 1 og 2018 1 luksus køretøj.

I 2020 blev 3 millioner 2 tusind TL opnået fra salget af 101 luksusbiler organiseret af Support Services Department, og 4 millioner 2 tusind 277 TL blev opnået ved salget af 500 luksusbiler organiseret af BELKA A.Ş.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer