Sanktion for taxachauffører, der ikke tager passagerer i kort afstand fra IMM

Sanktion for taxachauffører, der ikke tager passagerer i kort afstand fra ibb
Sanktion for taxachauffører, der ikke tager passagerer i kort afstand fra ibb

IMM indledte en civil politiinspektion for taxier i Istanbuls prestigefyldte pladser og turistregioner. Som et resultat af disse inspektioner blev i alt 10 køretøjer, især køretøjer, der ikke tager passagerer i korte afstande, idømt en bøde på 392 TL pr. Person; tilladelserne blev suspenderet i 10 dage, og taxachaufførernes brugscertifikater til kommercielt transportkøretøj blev suspenderet i 20 dage. Inspektionerne af IMM's civile polititeam fortsætter uafbrudt fra nu af. På visse punkter vil et fremmedsprog blive talt i taxaer, og de vil blive taget som en turist.


Politiafdelingen i Istanbul Metropolitan Kommune (IMM) indledte inspektioner med civile hold for taxachauffører, der ikke overholdt reglerne ved at forsøge at opkræve overskydende gebyrer ved ikke at tage passagerer i en kort afstand. På grund af stigningen i klager til Alo 153 Beyaz Masa Call Center og præsidentkommunikationscenter (CİMER) gik IMM under inspektion. Disse inspektioner, udført af civile hold tilknyttet European Side Traffic Police Department, var især koncentreret i Istanbuls prestigefyldte pladser og turistregioner.

130 TAXI INSPEKTERET

Under inspektionerne blev opmærksomhed rettet mod emner som at engagere sig i aktiviteter, der ville skade Istanbuls turistmærke, vælge passagerer og ofre borgere for korte afstande. Holdene inspicerede i alt 130 køretøjer. Vezneciler, især Istanbul Bus Station, bød de beslægtede personer i alt 10 køretøjer i Yenikapı, Beyazıt, Taksim, Sirkeci og Eminönü. Den mest almindelige fejl, som de civile hold stod over for under inspektionerne, var ikke at tage passagerer på kort afstand.

ARBEJDSTILLADELSE AF TAXI AFHÆNGES I 10 DAGE

Politihold pålagde en administrativ sanktion på 392 lira pr. Person under inspektionerne. Straffen for at ofre borgere sluttede dog ikke der. Efter inspektionerne blev IMM Public Directories Directorate (TUHİM) også bestilt. Arbejdstilladelserne til køretøjerne, der blev inspiceret gennem Public Transportation Service Quality Assessment System (TUDES), blev suspenderet i 10 dage, og taxichaufførernes brugscertifikater til erhvervskøretøjer i 20 dage. Således blev køretøjer, der blev straffet, ubrugelige i mindst 10 dage.

CIVILE TEAMS UDFØRER INSPEKTION SOM TURIST

Engin Ulusoy, chef for IMM-politiafdelingen, foretog følgende vurdering af disse inspektioner udført af det civile politi:

”Der har været klager over dette siden fortiden; der opstod imidlertid problemer med at bevise kundens klager og følgelig straffe dem. Da klagerne steg, dannede vi civile hold for at løse problemet. Vi sender vores civile polititeams til inspektioner i forskellige dele af Istanbul, såsom en person eller et par, hvis det er nødvendigt, en ven. Uanset bestemmelserne i lovgivningen behandles i overensstemmelse hermed. Vi mener, at disse metoder er afskrækkende og effektive. Derefter gennemfører vi inspektioner med fremmedsprogsteams i turistudsigt. Vi vil fortsætte disse inspektioner gennem vores civile personale på ethvert punkt og i hvert felt med intense klager. Det modtog også meget positive reaktioner fra samfundet. Vi bliver bedt om at gøre det permanent. Fordi klagerne over dette spørgsmål begyndte at stige. Selvfølgelig har vi også en anmodning fra taxahandlerne. Dette betyder, at de betjener kunden uden forskelsbehandling i tråd med visionen for Istanbul og deres erhverv. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer