Santa Farma og Mealis samarbejdede strategisk

strategisk samarbejde fra santa farma og oversættelse
strategisk samarbejde fra santa farma og oversættelse

Tyrkiets førende indenlandske farmaceutiske firma beliggende i Santa Farma, MEALIS Mellemøsten Life Sciences, der har indgået den strategiske samarbejdsaftale med moderat til svær stress urininkontinens hydrochlorid duloxetin til behandling af aktiv ingrediens, lægemidlets salg hos kvinder, markedsføring og distributionsrettigheder MEALIS ' overført til.


I 150 stillede Santa Farma sit produktionsanlæg i Dilovası, Kocaeli med en investering på 43 millioner euro med et lukket areal på 2015 tusind kvadratmeter, til tjeneste for den tyrkiske lægemiddelindustri. Årligt enkelt skift på 150 millioner kasser med produktionskapacitet, EU-GMP, TR-GMP og Jordan GMP-certifikatindehavere i anlægget, vil ikke kun Santa Farma-produkter til Tyrkiet og eksportproduktion, der ydes støtte på vegne af lokalisering til globale og lokale farmaceutiske virksomheder, der importeres produkter fra udlandet .

Forfølger selve princippet til begrebet wellness i alle aldre i 2013 og startede sine aktiviteter i Dubai og Beirut MEALIS og startede sine aktiviteter i Tyrkiet i 2014. MEALIS 35 forskellige lande, herunder Østeuropa, herunder Tyrkiet, Mellemøsten og Nordafrika i aktiviteterne af stoffet, medicinsk udstyr og fortsætter med at styrke fødevareområdet. Udviklingen af ​​den farmaceutiske industri, princippet om bæredygtighed og samfund for at bidrage til fremtiden for sundhed MEALIS Tyrkiet originale, fremme af generiske lægemiddelprodukter, markedsføring, salg og distribution udføre.

Med den undertegnede strategiske samarbejdsaftale blev salgs-, markedsførings- og distributionsrettighederne for lægemidlet indeholdende duloxetinhydrochlorid aktiv ingrediens, der blev tilbudt til service af tyrkisk medicin af Santa Farma i 2015 og anvendt til behandling af moderat og svær urininkontinens hos kvinder, til Mealis.

Ufrivillig vandladning

Urininkontinens er en almindelig sygdom hos ældre og kvinder. Mens 3 ud af hver 1 urininkontinenspatienter i verden konsulterer en læge, forringes livskvaliteten for 3 ud af hver 2 patienter, der ikke konsulterer en læge. Hvis kun 12% af inkontinente kvinder i Tyrkiet henvises til en læge. Generelt mener patienter, at urininkontinens skyldes alderdom, men urininkontinens er en mulig sygdom. Der er tre forskellige typer urininkontinens: stresstype, hastetype og blandet type. Ifølge undersøgelser er den mest almindelige situation med 49% stress urininkontinens. Patienter med stresstype; De lækker urin under hoste, nysen, tunge løft og fysisk træning. Patienter, der lider af urininkontinens, anbefales at henvende sig til de nærmeste sundhedsinstitutioner.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer