Smart krydsarbejde fortsætter til uafbrudt transport i Bursa

Smart krydsningsarbejde fortsætter med uafbrudt transport i Bursa
Smart krydsningsarbejde fortsætter med uafbrudt transport i Bursa

Bursa Metropolitan Municipality fortsætter sine smarte krydsningsarbejder, hvor de begyndte at minimere trafikproblemet i byen. Med den smarte krydsapplikation, der blev lanceret i Çelebi Mehmet Boulevard, øges kapaciteten med 25 procent, mens ventetiden reduceres med 50 procent.


Applikationen til smart kryds fungerer, initieret af Bursa Metropolitan Municipality med det formål at afslutte trafikproblemet og for mere komfortabel transport, fortsæt på byens nøglepunkter. Metropolitan Kommune, som i alt arrangerer 28 kryds, fortsætter sin arbejdsplanlægning ved yderligere 21 kryds. Ata Bulvarı Sahil Street, Bülent Ecevit Nilüfer Cadde Çetin Emeç indgang, Derya Street exit, Acemler forbindelsesveje, Esentepe sidevejsarrangement, Gürsu Cüneyt Yıldız Street, Kemer og Barbaros Avenue, Demirtaş Osmangazi Street og Hürriyet Street, Metropolitan Kommunen fortsætter sine arbejder på U-sving foran FSM Acıbadem, Namazgah Street og Kestel Uludağ Street.

Metropolitan Kommune, der producerer praktiske løsninger til transport, startede applikationen smart kryds i Çelebi Mehmet Boulevard, som er et alternativ til Ankara og Izmir-veje. Med krydsningsarrangementet, der er foretaget ved 2. Kanal Street-krydset, fjernes mellemøen, og den firevejs venstre drejning føres til 3 baner med lommer. Ved konstruktionen af ​​kryds og forbindelsesveje fremstilles 700 meter kantsten, 900 kvadratmeter parket, 110 kubikmeter beton, 180 kubikmeter udgravning, 210 kubikmeter påfyldning, 400 tons pmt og 350 ton asfalt.

"Arrangement er planlagt i 21 kryds"

Metropolitanske borgmester Alinur Aktaş, der undersøgte asfalteringsværkerne i Çelebi Mehmet Boulevard, modtog oplysninger fra myndighederne. Også med borgerne sohbet Præsident Aktaş sagde, at trafikken i regionen vil blive lettet, når værkerne er afsluttet. Påmindelse om, at transport er et af de mest omtalte emner i Bursa, sagde borgmester Aktaş, at de foretog vigtige skridt især om transport siden den dag, de tiltrådte. Borgmester Aktaş, der gav den gode nyhed, at bevægelserne fortsætter med at stige efter i dag, erklærede, at ud over de smarte detaljer, der blev foretaget i krydsene, blev der også foretaget nye vejarbejder, brokonstruktioner, bevægelser i offentlig transport. Borgmester Aktaş gav information om det hidtil udførte arbejde, ”Vi har udført 450 kilometer varmt asfaltarbejde. Vi indså 951 kilometer overfladebelægning, 238 tusind kvadratmeter kant og 371 tusind kvadratmeter fortov. Mens vi byggede 13 broer i Bursa, byggede vi 140 tusind meter beskyttere. Mens vi byggede 1080 busstoppesteder, oprettede vi 159 nye buslinjer. Der er i øjeblikket 10 park-go point i Bursa. Det arbejde, vi udførte ved vejkryds, fandt også et seriøst svar. Det så ud som om vi havde en pause i et stykke tid, men vi bliver endnu hurtigere fra i dag. Vi lavede arrangementer i i alt 28 kryds. Planlægningen af ​​de arrangementer, vi vil gøre ved 21 kryds, fortsætter ”.

"Målrettet, hurtigere og stabil trafik"

Borgmester Aktas sagde, at trafikken vil blive aflastet med det arbejde, der udføres i Çelebi Mehmet Boulevard, ”Der er en alvorlig tæthed ved krydset, især i spidsbelastningstider. Efter arrangementet opnås en kapacitetsforøgelse på 25 procent. Ventetider i krydset falder med gennemsnitligt 50 procent i spidsbelastningstider. Vi afslutter dette sted om en uge og tilbyder det til borgerens tjeneste. Held og lykke til vores kvarter. Vores arbejde på FSM Boulevard vil lette krydset der. Vi starter arbejdet ved Kestel-krydset i næste uge. Vi har bud mod slutningen af ​​året. Vi udførte udvidelsesarbejdet i Novices. Vi lukkede indgangen på BUSKI-siden. Vi vil snart have et bud på Hayran Caddesis deltagelse i vejen. Jeg tror, ​​at det udførte arbejde vil gøre trafikken hurtigere og mere regelmæssig. "Må vores arbejde være gavnligt."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer