Spørgsmålene vedrørende støtte til landbrugsbaserede investeringer bestemmes

Spørgsmål vedrørende støtte til landbrugsinvesteringer er blevet bestemt
Spørgsmål vedrørende støtte til landbrugsinvesteringer er blevet bestemt

Detaljerne om tilskudsstøtten til forarbejdning af landbrugsprodukter, opførelse af nye anlæg, gennemførelse af delvist foretagne investeringer, kapacitetsforøgelse af eksisterende anlæg og teknologifornyelse eller modernisering blev bestemt.


Kommunikéet fra ministeriet for landbrug og skovbrug om støtte til økonomiske investeringer baseret på landbrug inden for rammerne af støtte til udvikling af landdistrikter blev offentliggjort i den officielle tidende.

Kommunikéet mellem 1. januar 2021 og 31. december 2025 til investeringer af rigtige og juridiske personer, primært kvinder og unge iværksættere, i deres landbrugsbaserede økonomiske aktiviteter for at sikre økonomisk og social udvikling i landdistrikterne, for at forbedre beskæftigelsen inden for landbruget og ikke-landbruget, for at øge og differentiere indkomster. Omfatter de spørgsmål, der er relateret til de tilskudsbetalinger, der skal foretages.

Følgelig vil forarbejdning, tørring, frysning, emballering og opbevaring af landbrugsprodukter, opførelse af nye anlæg, færdiggørelse af delvist foretagne investeringer, kapacitetsforøgelse af eksisterende anlæg og teknologifornyelse eller modernisering blive vurderet inden for rammerne af tilskudsstøtter.

I faste investeringsspørgsmål til landbrugsproduktion vil opførelse af anlæg, der producerer varme eller elektricitet fra geotermisk energi og biogas fra vedvarende energikilder, og anlæg, der genererer elektricitet fra sol- og vindenergi, også være inkluderet i tilskuddet.

Inden for programmets område vil alle eller nogle af de specificerede investeringsproblemer i 81 provinser blive bestemt af ministeriet i henhold til provinsernes sektorprioriteter og vil blive annonceret inden ansøgningen med ansøgningen og den opdaterede ansøgningsvejledning, der offentliggøres i oktober hvert år. Ansøgninger accepteres inden for rammerne af tilskudsstøtte.

FUNKTIONER, DER SØGES EFTER SØGERE

Ansøgers rigtige og juridiske personer skal være registreret i landmandens registreringssystem (ÇKS) eller andre registreringssystemer, der er oprettet af ministeriet inden fristen.

De juridiske enheder, der ansøger om alle investeringsprojekter, vil være administrativt og økonomisk uafhængige af offentligheden og vil fremlægge et tilsagn om, at de er uafhængige.

STØTTESATS AF ALLE BELØB BASERET PÅ TILSKUD

I økonomiske investeringsspørgsmål er basisprojektbeløbet for tilskuddet, hvis ansøgerne er rigtige personer, landbrugskooperativer og fagforeninger eller juridiske enheder, i de specificerede investeringsproblemer, 3 millioner lira til ansøgninger med nye investeringskvaliteter, 2 millioner lira til ansøgninger med investeringskvalifikation, kapacitet til investeringskvalitet I applikationer med stigning, teknologifornyelse eller modernisering vil den ikke overstige 1,5 millioner lire.

Den nedre grænse for basisprojektbeløbet for tilskuddet blev bestemt til 250 tusind TL. Hvis ansøgningerne accepteres, vil der blive ydet støtte til 50 procent af basisprojektets beløb til tilskuddet.

Alle transaktioner, der foretages inden for programmets anvendelsesområde, inspiceres af ministeriet. Alle oplysninger og dokumenter, der anmodes om vedrørende de transaktioner, der er foretaget under disse inspektioner, vil blive præsenteret for dem af provinsdirektoratet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer