Sport begynder på Istanbul Ferries

Sport startede på Istanbul færger
Sport startede på Istanbul færger

"Sport on Ferry Project" blev implementeret i samarbejde med IMM City Lines Inc. og IMM Spor Istanbul. I arrangementet, der afholdes fire gange om morgenen, to dage om ugen, træner passagererne på deres pladser ledsaget af sportsbusser. Projektet sigter mod at kombinere sportskultur med bylivet og minde om de positive virkninger af sport på fysisk og mental sundhed.


İBB Şehir Hatları AŞ samarbejdede med İBB Spor İstanbul for at gennemføre projektet "Sport on the Ferry". Begivenheden, der blev implementeret på to linjer i første omgang, sigter mod at blive startet på forskellige linjer i de kommende dage.

Målet er at huske sportens positive indvirkning

I sin erklæring om, at projektet blev testet med pilotimplementeringer, før det blev igangsat, understregede Sinem Dedetaş, General Manager for Şehir Hatları AŞ, at sport har mange fordele. Dedetaş opsummerede formålet med gennemførelsen af ​​projektet som følger:

”Sport har mange fordele. Desværre forsømmer vi sport under daglig løb. Med denne begivenhed er vores mål at minde vores passagerer primært om den positive indvirkning af sport på fysisk og mental sundhed. Demonstrer nemme øvelser, som de kan udføre i deres hjem eller arbejdsplads på kort tid. Før vi startede projektet, testede vi det med pilotapplikationer. Den høje deltagelse af vores passagerer i disse forsøg har opmuntret og begejstret os.

SPORT, SIGTES TIL AT SPREDE BREDE MASSER

Udtalte, at de sigter mod at kombinere sportskultur med bylivet og øge livskvaliteten i samfundet, sagde Spor İstanbul General Manager İ.Renay Onur, ”Vi ønsker at sprede sport til store masser. Derfor er dette arbejde med Şehir Hatları en af ​​vores aktiviteter, der mest begejstrer mig. Vi støtter morgensport med undervisere i mere end tres parker, pladser og haver, udendørs. Vi vil diversificere dette og øge antallet, ”sagde han.

TO LINJER I GANG

Projektet afholdes i Beşiktaş mandage.Kadıköy på linjen, 08.45-10-15; Det begyndte at blive anvendt på linjen Üsküdar-Eminönü onsdage mellem 09.00-11.05.

ØVELSER I HENHOLD TIL SOCIALE AFSTANDSREGLER

Erfarne sportsinstruktører fra Spor Istanbul giver passagerer øvelser, der vil arbejde, strække og slappe af i nakke-, skulder- og rygmuskler uden at rejse sig fra deres pladser. Siddende øvelser i overensstemmelse med den sociale afstandsregel øger ikke pulsen og sveder ikke. Træningsprogrammerne ledsaget af flertallet af passagererne tager cirka 15 minutter. Sportslærere forklarer også det positive bidrag fra øvelser til rygsøjlen og muskelsundheden.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer