Stort skridt til autonom transport fra Ford Otosan og AVL

Stort skridt til autonom transport fra Ford Otosan og Courtyard
Stort skridt til autonom transport fra Ford Otosan og Courtyard

Ford Otosan og AVL fortsætter deres samarbejde om at udvikle autonom kørsel for lastbiler med et nyt projekt. Med succes med at demonstrere 'platooning - autonomous convoy' teknologi i efteråret 2019 fokuserer partnerne nu på "Level 4 Highway Pilot" -teknologien. Takket være denne teknologi, der er udviklet til brug i motorvejstransport, vil lastbiler være i stand til autonomt at transportere aktiviteter mellem H2H (hub-to-hub) logistikcentre.


Niveau 4 Highway Pilot-teknologi forventes at give en mere effektiv og sikrere transportløsning i det lange løb sammenlignet med nutidens transport. Målet med udviklingsarbejdet med denne teknologi er at kunne køre autonomt så meget som et førerdrevet køretøj og endnu mere sikkert. Til dette formål er algoritmer udviklet til at sikre sikker kørsel i forskellige vejr-, trafik- og vejforhold. Disse algoritmer testes både i virtuelt miljø og på rigtige lastbiler med de data, der indsamles under ægte kørsel.

AVL og Ford Otosan arbejder primært på hyppigere trafikscenarier inden for projektets anvendelsesområde. Det planlægges gradvist at øge kompleksiteten af ​​scenarierne, når projektet skrider frem. førsteklasses lidar, radar, prisbelønnet International Truck of the Year to kameraer udstyret med sensorer og missionscomputer Ford Trucks F-MAX begyndte allerede at indsamle data i Tyskland og Tyrkiet. De data, der indsamles under rigtige drev, vil blive brugt til at træne og teste algoritmer til detektion og beslutningstagning med kunstig intelligens (AI).

Algoritmer, der bestemmes som nødvendige for at opfylde Level 4 Highway Pilot-funktionen, vil blive udviklet i fællesskab af Ford Otosan og AVL ved hjælp af en avanceret teknisk tilgang. Der anvendes innovative og systematiske verifikationsmetoder for at sikre, at de udviklede autonome kørefunktioner når den højeste modenhed og sikkerhed. Mens AVL's ingeniørteams i Regensburg og Istanbul bidrager med deres omfattende viden og erfaring inden for softwareudvikling, vil Ford Otosan styrke projektet med sin ekspertise inden for udvikling af autonome køresystemer og førerassistentsystemer til tunge erhvervskøretøjer.

Ford Otosan vicegeneraldirektør Burak Gökçelik udtrykte sine forventninger til projektet som følger: ”I denne anden fase af vores F & U-samarbejde tilstræber vi at udvikle og teste niveau 4 autonome lastbiler, der skal bruges på motorveje til autonom transport mellem logistikcentre. Ved at automatisere en betydelig del af tung kommerciel transport, der kører på motorveje, tilbyder vores Ford Trucks-lastbiler sikrere, hurtigere, billigere, miljøvenlig og pålidelig transport. Det vil skabe værdi for flådeejere, chauffører, kunder og samfundet.

AVL's bestyrelsesmedlem og vicepræsident Rolf Dreisbach fremhævede potentialet i autonom transport mellem logistikcentre og sagde: ”Ved at gøre logistik mellemcenterstransportaktiviteter autonome sigter det mod at reducere driftsomkostningerne med op til 30% og reducere antallet af ulykker med lastbiler betydeligt. Med teknologiudviklingskraften og AVL's innovative tilgange ønsker vi at støtte vores kunder i deres idriftsættelse af autonome køreløsninger for at være i den bedste position i deres sektor.

Ford Otosan og AVL sigter mod at indføre autonom transportteknologi mellem logistikcentre i første halvdel af 2021, det næste vigtige skridt i deres vellykkede samarbejde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer