Styrk din immunitet mod Covid-19 med ozonbehandling

styrke din immunitet mod covid med ozonbehandling
styrke din immunitet mod covid med ozonbehandling

Ozonterapi, som har hjulpet behandlingen af ​​mange sygdomme i de senere år, har været aktivt involveret i cellefornyelse og styrkelse af immunsystemet mod koronavirus.


Fra IHN Holistic Health Center, Dr. Süleyman Kentli “Ozonbehandlingen, der skal anvendes, før du får Covid 19, styrker din immunitet ved at øge vævets iltning, regulere cirkulationen og skabe stærke antioxidanteffekter. For patienter med Covid 19 er det en vigtig understøttende behandling, der øger succesen af ​​behandlingen med både dens regulatoriske virkninger på cellulær immunitet og dens direkte virusdestruktive virkning. " sagde.

Ozonterapi udvikler sig hurtigt til at blive en naturlig understøttende behandlingsmetode til bekæmpelse af smitsomme sygdomme som koronavirus og sæsoninfluenza, som har skabt verdensomspændende bekymring for nylig. Læge Süleyman Kentli sagde, ”Ozonbehandling er en meget effektiv metode med hensyn til beskyttelse mod coronavirus, den styrker immuniteten og fornyer alle kroppens reparationsmekanismer. Ozonbehandling giver et stærkt forsvar mod coronavirus. Derfor er det muligt at styrke immunforsvaret mod korona med ozon. Ozonbehandling, der skal anvendes før Covid 19, har en virkning af at øge vævsoxygenering, regulere cirkulationen og forbedre kroppens modstand mod virussen med antioxidantvirkninger. Efter at COVID 19 er fanget, øger det succesen med behandlingen hos alle patienter med dets regulatoriske virkninger på cellulær immunitet og dens direkte virusdestruktive virkning. Ozonterapi har allerede taget plads i regionale behandlingsprotokoller i Kina, Spanien og Italien ”.

Hvorfor ozonbehandling hjælper med at behandle så mange sygdomme?

Med henvisning til virkningsmekanismen ved ozonbehandling, Dr. Süleyman Kentli sagde, ”Når der påføres ozon, reagerer cellerne i vores krop med organiske komponenter såsom vores blod, vira og bakterier inden for få sekunder og danner en række kemiske budbringere, der aktiverer vigtige biologiske funktioner. "Ozon hjælper med energiproduktion og gendannelse af normale metaboliske funktioner ved at øge mængden af ​​frit opløst blodilt transporteret af hæmoglobin," sagde han.

”Ozon hjælper med at lindre de underliggende dysfunktioner, der ligger bag de fleste sygdomme. Det øger kroppens energieffektivitet ved at reducere oxidativt stress, øger effektiviteten af ​​interne reparationsmekanismer ved at reducere kronisk betændelse, forbedrer vævsernæring med sine positive virkninger på kredsløbssystemet.

”Ozonbehandling har også en direkte oxidativ virkning på bakterier, vira og svampe. Denne oxidative virkning skaber uoprettelig skade på membranen i mikroorganismen, hvilket forstyrrer celleintegriteten. Derudover overskrider ozon viraernes lipid- og proteinkapper, hvilket forårsager RNA-beskadigelse og dermed direkte virus- og bakteriedød.

”Som et resultat af alle disse effekter med flere mekanismer styrker ozonbehandling immuniteten og hjælper med at overvinde sygdommen, selvom den er fanget. Det er muligt at styrke immunforsvaret mod korona med ozon. Derudover forbedrer det søvnkvaliteten med de fordele, der opnås ved basale cellulære funktioner, og dit energiniveau stiger. Derfor anbefaler jeg kraftigt Oozn-behandling til patienter med søvnforstyrrelser og kronisk træthed, ”sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer