SunExpress tilbyder passagerer mere fleksibilitet i flyveplaner

Sunexpress tilbyder passagererne mere fleksibilitet i flyveplaner
Sunexpress tilbyder passagererne mere fleksibilitet i flyveplaner

SunExpress, et joint venture mellem Turkish Airlines og Lufthansa, tilbyder maksimal fleksibilitet til sine gæster, der ønsker at forsinke deres rejser af uventede grunde i pandemiperioden med de ændringer, det har foretaget i billetprisen.


Gæster, der foretrækker SunClassic, blandt de flyveplaner, der opdateres af SunExpress i henhold til deres passagerers behov, er nu engangs indtil 30 dage før deres flydatoer; De, der foretrækker SunPremium, kan foretage en reservationskift op til 7 dage i forvejen uden yderligere omkostninger. På denne måde kan gæster, der ønsker at planlægge deres rejser til den næste sommersæson, foretage deres reservationer uden nogen bekymring. Derudover tilbyder SunExpress gratis ændringer op til 31 dage før afrejse, eksklusivt for gæster, der bestiller SunClassic-taksten i vintersæsonen, der fortsætter indtil 2021. marts 15.

SunExpress-handelsdirektør Peter Glade sagde, ”Især under pandemiske forhold foretrækker vores gæster at rejse med et flyselskab, hvor de føler sig trygge, hvis deres planer ændres. Pålidelighed og fleksibilitet har altid været en del af vores DNA. Med vores reservationsmuligheder, der nu giver mere fleksibilitet, vil vores gæster være i stand til at foretage deres rejseplanlægning uden bekymring. Faktisk kan de allerede planlægge deres næste sommer med ro i sindet ”.

Indholdet af de reviderede takster er som følger:

SunClassic:

  • Engangsskift af gratis reservation op til 30 dage før afgang (for flyvninger indtil 31. marts 2021)
  • Bagage tillæg på op til 35 kg
  • Snacks * og to drinks om bord (* Ikke gyldigt på anatoliske flyvninger i vintersæsonen.)
  • Standard sæde valg
  • Tjen 65 point for SunExpress dit fordelsprogram

SunPremium:

  • Én gang gratis reservation op til 7 dage før afgang
  • Bagage tillæg på op til 35 kg
  • Premium måltid og to drinks om bord
  • XLeg-sædeudvalg med ekstra benplads
  • Tjen 165 point for SunExpress dit fordelsprogram

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer