Svar fra Haydarpaşa Solidaritet til transportministeren: Det er nok

Svaret fra Haydarpas solidaritet til transportministeren er nu nok
Svaret fra Haydarpas solidaritet til transportministeren er nu nok

Haydarpaşa Solidarity svarede på erklæringen fra minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu om Haydarpaşa som "Vi vil præsentere dette sted som et museum for Istanbuls tjeneste efter de arkæologiske udgravninger er overstået."


Den 20. november 2020 boede minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu den "gamle på Haydarpasa Station i Tyrkiet. Der Marmaray det nye Tyrkiet. Haydarpaşa Solidarity svarede med en pressemeddelelse ved den 462. søndagsprotest og sagde, at "vi vil præsentere dette sted som et museum for Istanbuls tjeneste, når de arkæologiske udgravninger er overstået."

Haydarpaşa Solidaritets hele erklæring er som følger; ”Siden 2004 er følgende udtalelser fremsat af centrale og lokale administratorer om skæbnen til Haydarpaşa Station.

 • I marts 2005 Borgmester for IMM, Kadir Topbaş: Vi præsenterede Istanbul på den "internationale ejendomsmesse i Cannes". Blandt de 20 Vision-projekter, der blev fremvist; Der er også Haydarpaşa Station og havneområdet transformationsprojekt "
 • Den 13. juli 2005 Premierminister Recep Tayip Erdogan: "Vi insisterer på projektet, projektet bliver endnu bedre, når vi føjer Haydarpaşa High School-bygningen til projektet. Vi er fast besluttede på at ændre Istanbul med Haydarpaşa og Galataport-projektet"
 • Den 10. marts 2008 sagde TCDD General Manager Süleyman KARAMAN: "Vi har brug for et areal på 101.000 m2 på den eksisterende Haydarpaşa Garın Söğütlüçeşme-side for at vores organisation kan udføre sine forretningsaktiviteter.
 • Transportminister Binali Yıldırım den 7. februar 2012: ”Uanset hvad der sker i projektet, vil ingen af ​​konstruktionerne undertrykke Haydarpaşas silhuet. Under alle omstændigheder bevares stationsbygningen på samme måde"Han sagde.
 • Den 2. marts 2012 minister for ungdom og sport Suat Kılıç: ”Til de olympiske lege i 2020” vil vi bygge et stadion med 100 tusind mennesker i Haydarpaşa. Gæster ved åbningen; Jomfrutårnet vil se den historiske halvø og Bosporus ” sagde han
 • Transportminister Binali Yıldırım den 24. februar 2013: ”Stationen er ikke på hotellet, den vil fortsat være åben for offentligheden."Han sagde.
 • Binali Yıldırım, minister for transport, maritime anliggender og kommunikation, den 19. juni 2013: "Der er ikke sådan noget som lukningen af ​​Haydarpaşa Station, de eksisterende linjer vil blive fornyet og udvidet"
 • Den 28. oktober 2014 sagde transportminister Lütfi Elvan: ”Der har hidtil ikke været nogen officiel anmodning om os. Som ministerium har vi ikke en sådan dagsorden. Der er ingen anmodning fra Hayderpaşa Train Station fra privatiseringsadministrationen eller andre institutioner. Jeg synes, vi skal se på denne Gar, at vi holder så meget af vores elever"Han sagde.
 • Ahmet Aslan, minister for transport og infrastruktur, den 17. august 2016: "Haydarpaşa Station vil fortsat fungere som en togstation til Istanbul, Istanbulites og vores land med højhastighedstog.
 • Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, den 21. september 2018: "Haydarpaşa-forbindelsen til højhastighedstoget er også inkluderet i dette projekt (Marmaray). Vi planlægger at færdiggøre og idriftsætte 4 veje og 2 platforme. Arkæologiske udgravninger i denne region fortsætter under tilsyn af tavlen og museet.
 • Binali Yıldırım, kandidat til IMM-præsident den 17. februar 2019: ”Vi vil gøre dette sted til et levende centrum for den anatolske side. Der findes ikke sådanne indkøbscentre eller bygninger. Museet vil blive organiseret som et bibliotek "
 • I svaret på CİMER-ansøgningen den 26. februar 2019: ”På grund af de fund, der stødte på under opførelsen af ​​Haydarpaşa-forbindelsen, blev adgangen til tog til Haydarpaşa Station forsinket. Selvom der ikke kan angives en dato for dette område, vil der blive givet adgang til Haydarpaşa Station for tog til byer ”
 • Adil Karaismailoğlu, transport- og infrastrukturminister, den 20. november 2020: "Haydarpasa togstation gamle opholdt sig i Tyrkiet. Tyrkiet har i det nye Marmaray "

Ud over alt dette, utallige projekter og "bevarelse" i deres navn ironisk nok sözcüMed de bestående planer sluttede ikke ønsket om kommerciel transformation i Haydarpaşa.

"Haydarpaşa bliver Manhattan",

"Haydarpaşa bliver Venedig",

"Haydarpaşa Hotel vil være",

De sagde, "Haydarpaşa vil være et handelscenter."

Haydarpaşa Solidaritet modsatte sig derimod resolut disse transformationsplaner, der krænkede alle Istanbulites ret til byen. I denne kamps historie forhindrede Haydarpaşa Solidaritet realiseringen af ​​de transformationsprojekter, der blev fremsat og kun var rettet mod et bestemt segment med langsigtede og farverige former for modstand. Haydarpaşa Solidaritetsaktivister har aldrig forladt Haydarpaşa Train Station alene i 15 år med deres kamp og deres konstante tilstedeværelse på Stationen.

I dag er ministeren for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu igen "Haydarpaşa bliver et museum" Han sagde.

På det parlamentariske spørgsmål fra HDP-stedfortræder Filiz Kerestecioğlu om Haydarpaşa Station stadig ikke åbner i dag, sagde Karaismailoğlu, “Haydarpasa Train Station blev i det gamle Tyrkiet. Der Marmaray det nye Tyrkiet. (...) Arkæologiske udgravninger ved Haydarpaşa Station fortsætter under bestyrelsens tilsyn. Efter afslutningen af ​​de arkæologiske udgravninger præsenterer vi dette sted som et museum til Istanbuls tjeneste.Derefter rapporterede forskellige nyhedswebsteder denne situation under overskriften "Haydarpaşa vil være et museum".

Den 6. december 2015, selvom transportministeriet sagde, at Haydarpaşa Station ville blive restaureret i overensstemmelse med sin oprindelige form og åben for offentligheden som en "station", hvorfor er det stadig ønsket at ændre Haydarpaşas funktion i dag? Hvorfor føres der stadig politik på Haydarpaşa med rentable projekter?

Haydarpaşa Station kunne ikke omdannes til "handelscenter, hotel, tivoli, designcenter". Hvorfor fortsættes de samme transformationsinitiativer med indhold som museer og kultur i dag? Hvorfor og hvorfor bruges arkæologiske udgravninger på Haydarpaşa Station på en måde, der forråder Gars historie, hukommelse, funktion og frem for alt byboernes vilje?

Det er klart, at formålet her ikke er at bevare og vedligeholde værdierne for Haydarpaşa Station, dens havn og hele bagmarken til det offentlige gode. Det er klart, at "museum" -funktionen, som har et positivt ry i samfundet, er beregnet til at blive brugt til at retfærdiggøre transformationen i Haydarpaşa.

Haydarpaşa Solidarity, i 462 uger og 8 års markedsure "Haydarpaşa Gardır Station forbliver" græd han og fortsætter med at skrige. På Haydarpaşa; Specialer er skrevet inden for arkitektur, kulturarv, sociologi og byplanlægning, der forsvarer ideen om at holde Gar i live med sin egen funktion. Det blev erklæret af akademikerne, der arbejder inden for arkitektur og transport, at Istanbul bestemt har brug for Haydarpaşa og Sirkeci-stationer med deres centrale kvaliteter.

Kort sagt er vigtigheden af ​​Haydarpaşa Station med hensyn til bymæssige, sociale og kulturelle aspekter blevet forklaret igen og igen med alle tænkelige metoder. Haydarpaşa Solidaritet, især jernbaneselskaber, arkitekter, ingeniører, planlæggere, akademikere, lærere, studerende, fortsætter med at holde Gar i live ved at inkorporere Gar i deres daglige liv, have det sjovt, diskutere og dele dette sted her.

alle "Haydarpaşa Gardır Station forbliver" Ville der så være et museum fra Haydarpaşa? Det er endnu en gang forstået, at "byens beboere" ikke ligger bag tanken om at omdanne Haydarpaşa Station til et museum. Målet her er at sætte de centrale togstationer, som vil give byens jernbanetransport som den skal, i drift for alle byens beboere, som det har været i mere end hundrede år. Kort sagt, din hovedprioritet her; Som den kulturelle, historiske og sociale hukommelse fra Haydarpaşa Station tydeligt antyder, bør det være til fordel for transportfunktionen.

Haydarpaşa Solidaritet; Som han gentagne gange har udtalt, er det ikke en platform, der er ufølsom over for arkæologi og kunst mod museer og kulturelle aktiviteter. Som mange forskere har udtalt, bærer Haydarpaşa Solidaritet stædigt og forsvarer ideen om, at arkæologiske udgravninger i regionen kan deles med offentligheden uden at skade Gar-funktionen.

Som Haydarpaşa Solidarity kalder vi NU nok de funktioner som handel, design, økonomi, udstillingscenter, hotel, museum, der er blevet styret i de sidste 20 år. Som byboere har vi gentagne gange fremsat ideen om, at Haydarpaşa med al sin historiske, kulturelle, bymæssige og sociale unikhed er en central station, der tilhører byen og os alle, lige her i 15 år.

Dette sted, der etablerer en transporttjeneste, der er tilgængelig for alle, tilbyder færge- og togsyntese til brug for alle beboere, er en bro mellem periferien af ​​byen og centrum, skaber forbindelser mellem Istanbul og andre anatolske byer, kort sagt, det skaber mange muligheder for sociale møder og dialog, Vi vil aldrig lade dig være alene.

Som den fælles hukommelse og det fælles sted for alle byens beboere og jernbaneselskaber, vil vi fortsætte med at holde vores Gar i live med vores søndagsure, picnic, dans og musik, indtil tog, færger og folk vender tilbage til Haydarpaşa.  


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer