Lærerdagsrabat på YHT-togbillet og PTT-gebyrer

Teachers Day-rabat på togbilletter og PTT-gebyrer
Teachers Day-rabat på togbilletter og PTT-gebyrer

Generaldirektoratet for TCDD Tasimacilik AS giver lærerne 24% rabat på YHT-billetafgifter i en uge som i tidligere år på grund af 50. november lærerdag.


I erklæringen fra ministeriet for transport og infrastruktur vedrørende den kampagne, der skal gennemføres på grund af 24. november lærerdag; Det blev erklæret, at de ønskede at give gaver til verdens mest hellige profession, de mest hellige lærere, og derfor blev der arrangeret en kampagne.

YHT-billetgebyrer 24 procent rabat mellem 30. november og 50. november

Udtalelsen sagde: ”Alle lærere, der i øjeblikket arbejder i offentlige skoler tilknyttet Ministeriet for National Uddannelse, private skoler, der er godkendt af ministeriet og videregående uddannelsesinstitutioner, vil kunne drage fordel af kampagnen. Rabatter vil blive foretaget på højhastighedstogbilletter til TCDD Taşımacılık AŞ. På grund af den 24. november lærerdag, som i tidligere år, vil der blive anvendt en rabat på 2020 procent 'lærerdagskampagne' i en uge den 24. november - 30. november i 50. Lærere, der ønsker at drage fordel af kampagnen, vil kunne få deres billetter fra boderne, internettet, callcenter 444 82 33 eller agenturer. “

Som bekendt har i alt 2017 tusind 2018 lærere draget fordel af denne kampagne i 2019, 16 og 600.

PTT-gebyrer 24 procent rabat mellem 30. november og 25. november

Det blev meddelt, at en kampagne også var organiseret af PTT AŞ til lærerdagen. PTT's indenlandske APS-kurér- og postkurvegebyr reduceres med 30 procent indtil den 25. november. Lærere, der ønsker at få fordel af rabatten, er tilstrækkelige til at fremvise deres lærer-ID-kort under fragtforsendelse.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer