Husbil TOGG, Tyrkiet for at bidrage til den teknologiske akkumulering

TOGGer den teknologiske know-how vil gøre gulvet turkiyenin
TOGGer den teknologiske know-how vil gøre gulvet turkiyenin

Istanbul Chamber of Industry Formand Erdal gartner, der fremhæver Tyrkiets indenlandske bilprojekt er af strategisk betydning tOGGer "TOGG, er mere end den indenlandske bilproducent. Tyrkiet vil bidrage til den teknologiske oplevelse. Som ISO er vi klar til vores pligt for TOGG til at støtte indenlandsk teknologiproduktion ”.


TOGG GurcanTurkoglu Karakas, administrerende direktør: "nativismesatsen i personbiler varierer mellem 19,6 procent og 66,3 procent i Tyrkiet. I TOGG tilstræber vi at starte produktion med 51 procent lokalt og omdanne leverandørindustrien i de følgende tre år og målrette mod 68 procent indenlandsk indhold. "

Istanbul Chamber of Industry (ISO) i det regelmæssige møde i forsamlingen i Tyrkiet "Cars Initiative Technology, F & U and Design Importance for us and our economy Industry" blev gennemført af videokonference via den digitale platform med hoveddagsordenen. I sin åbningstale holdt af ICI-formand Erdal gartner ISO-forsamling af online-møde deltog Tyrkiets Automobile Enterprise Group (TOGG) administrerende direktør GurcanTurkoglu Karakas som gæstevurderinger fundet på dagsordenen.

I sin tale henledte Erdal Bahçıvan, formand for ISO-bestyrelsen, opmærksomheden på det faktum, at den mest alvorlige af den radikale transformation, der opleves i næsten alle sektorer med hensyn til teknologi, opleves i bilindustrien, og at innovationer i de næste 5-10 år vil være meget større end udviklingen i de sidste 50 år. I denne store transformation; Bahçıvan understregede, at autonome køre- og elbiler fører an: ”Biler bliver til smarte computere, der kommunikerer med deres miljø. Vi taler om en verden, hvor internettet ikke er i bilen, men selve bilen er på internettet. Derfor, når vores byer, hjem og fabrikker bliver smartere, bliver vores bil til et beboelsesrum. Vi nærmer os en periode, hvor alt bogstaveligt talt er sammenflettet, alt er forbundet, trin for trin. I en periode, hvor roller i den globale bilindustri omdefineres, har vores land også trykket på knappen for at bringe det indenlandske bilmærke til liv ”.

TOGG, en vigtig milepæl i udviklingen af ​​vores bilindustri

TOBB-materiale og indenlandske bilprojekter, der ejer spirituel tOGGer, har industrierne også strategisk betydning og understreger, at han som en af ​​projektgartnerne, Tyrkiets bil, en global af sagde, at de helhjertet tror, ​​at de tilpasser sig de strukturelle ændringer, der forventes bilindustrien. I en erklæring om, at Ministeriet for Industri og Teknologi også støtter dette projekt, fortsatte Bahçıvan sine ord som følger:

”Vi mener, at Tyrkiets Cars Initiative Group er en vigtig milepæl i retning af udvikling af bilindustrien. Arbejde med lokale leverandører i dette projekt; Det er af stor betydning med hensyn til både at etablere en bæredygtig forsyningskæde og øge den indenlandske merværdi. Vores oplevelser, "Tyrkiets bil" ved at samle vores land, og det er tid til at skabe merværdi. Vores teknologiske know-how i Tyrkiet, bilprojekt, baner også vejen for mange andre sektorer, vil også antænde. Teknologi, der producerer, eksporterer teknologi til at skabe en tur i Tyrkiet, vil være en vigtig milepæl i bevægelsen. 'Tyrkiets bil' -projekt er mere end den indenlandske bilproducent. Tyrkiet vil bidrage til den teknologiske oplevelse. Ledsaget af denne forståelse er Tyrkiets bilindustri Vi er klar til at udføre vores pligt i projektprocessen. "

Der blev taget grundlæggende skridt til en bæredygtig grøn økonomi

Bahçıvan understregede, at den forståelse, der lægger vægt på miljøet i bilindustrien, er blevet et prioriteret emne: ”De negative virkninger af fossile brændstofbiler på miljøet, faldet i fossile brændstoffer efter en vis periode og den overdrevne udsving i oliepriserne fremskynder udviklingen vedrørende elbiler. Derudover er faldet i priserne på elbiler og etableringen af ​​en passende opladningsinfrastruktur en anden grund, der øger antallet af disse køretøjer. Med Kina, verdens største bilmarked efterfulgt af lande som Storbritannien, Tyskland, Norge og Frankrig, der meddelte, at de vil forbyde brugen af ​​benzin- og dieselbiler i den nærmeste fremtid, vil udbredelsen af ​​elbiler utvivlsomt accelereere. Sammenfattende; Bilsektoren tager meget radikale skridt med hensyn til tilpasning til den bæredygtige grønne økonomi. I denne sammenhæng konkurrerer bilvirksomheder om konkurrencefordele og lande, der sigter mod at klatre op i bilproduktion; "Det første skridt, der skal tages, bør være at styrke dets aktiviteter inden for design og F&U, der kan indhente tendenser i branchen."

Karakaş: "Vi starter med en lokaliseringsrate på 51 procent"

I sin tale understregede TOGG-administrerende direktør Gürcan Karakaş TOBB's rolle i integrationen af ​​"babayiğit" -organisationer ved at sige "Hvis der ikke var nogen TOBB, ville dette projekt ikke eksistere". Karakas, intellektuel og industriel ejendomsret 100 procent af Tyrkiet "fri og uafhængig" skal være i tOGGer med hensyn til det lokale indhold i "Industri- og teknologiministeriet, ifølge data i vores land varierer personbiler mellem biler med 19,6 procent og 66,3 procent lokalt indhold . Med andre ord er 60 procent nået på 66 år. Hos TOGG tilstræber vi at starte produktion med 51 procent med en forsyningsindustri, der ikke har erfaring med produktion af elbiler, og ved at omdanne leverandørindustrien i de følgende tre år sigter vi mod et indenlandsk indhold på 68 procent ”.

101 procent af 75 leverandører er TAYSAD-medlemmer

Karakaş gav information om udviklingen i sektoren og situationen i TOGG, ”Vi har afsluttet leverandørvalget. Af de 101 leverandører er 75 procent indenlandske, hvoraf størstedelen er TAYSAD-medlemsorganisationer og 25 procent er organisationer fra hele verden. Vi underskrev en aftale med Farasis, der beviste sig for batteriet, måske den vigtigste del af elbilen. Når vi ikke kan få det fra indenlandsk forsyning, er vi nødt til at købe det bedste næsten derfra. Vi har undersøgt 200 startups indtil videre og begyndte at arbejde med 9 af dem. Vi vil have en facilitet på 1,2 tusind kvadratmeter på i alt 175 millioner kvadratmeter jord i Gemlik og vil skabe beskæftigelse for 4.300 mennesker. Da vi befinder os i jordskælvsområdet, mens vi bygger vores faciliteter, er der produceret 50 jordforstærkningssøjler med nok cement til at bygge to 17-etagers skyskrabere. Antallet af disse søjler bygget under jorden vil nå 500 tusind. Vi opretter også Europas reneste anlæg med hensyn til emissioner med lavt CO41-fodaftryk og flygtige organiske forbindelser (VOC). Vores anlæg, der har en årlig kapacitet på 175 tusind køretøjer, vil have en samlet produktion på 2032 million i 1. C-Sedan og Hatchback, B-SUV og produktion af lette erhvervskøretøjer finder sted i årene efter vores C-SUV-køretøj. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer