Brintdrevet tog i Tyskland vil være i brug i 2024

Toget, der arbejder med brint i Tyskland, tages i brug om året
Toget, der arbejder med brint i Tyskland, tages i brug om året

Deutsche Bahn, de tyske statsbaner, meddelte, at der vil blive etableret en brintstation til det nyudviklede brintbaserede tog med en rækkevidde på 2024 kilometer, som vil blive taget i brug i 600.


Sabina Jeschke, medlem af bestyrelsen for Deutsche Bahn, erklærede, at stationen vil levere brintfyldning i normal tid for fossilt brændstof, mens det faktum, at vi vil tanke op på toget så hurtigt som et dieseltog viser, at klimavenlig transportovergang er mulig Deutsche Bahn ønsker at være klimaneutral om 30 år.

Ved at understrege de tyske statsjernbaners Deutsche Bahn-plan om at reducere kulstofemissionerne til nul i 2050 betyder det udskiftning af 1.300 dieselenheder, den 13.000 kilometer lange jernbane har ikke luftledninger, så vi skal reducere det fossile brændstofforbrug til nul. ”Så bruger vi ikke et enkelt dieselkøretøj,” sagde han.

Det anføres, at toget, der vil blive testet i byerne Tuebingen, Horb og Pforzheim i delstaten Baden Württemberg i det sydlige Tyskland, vil spare omkring 600 tons CO330 om året og har en maksimal hastighed på 2 kilometer i timen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer