Trafik afhjælpes med krydsordninger i Konya

Trafikken lindres med krydsordninger i Konya
Trafikken lindres med krydsordninger i Konya

Konya Metropolitan Municipality fortsætter sit arrangement i kryds med tung trafik.


Borgmester i Konya Metropolitan Kommune, Ugur İbrahim Altay, erklærede, at de udførte nogle arbejder i de timer, hvor der var en begrænsning for at gå ud med særlig tilladelse for ikke at påvirke livet negativt og sagde, at de havde til formål at gøre trafikken i Konya mere flydende med reglerne.

I denne sammenhæng erklærede borgmester Altay, at de ekstra kørebaner og arrangementerne ved Beşyol Junction, som er et af de travleste punkter i bytrafikken, blev afsluttet i weekenden, ”Vi arrangerede 16 kryds uden at påvirke trafikken i udgangsperioderne. Med vores arbejde på Beşyol Junction tilstræber vi at give stor komfort med små detaljer. Jeg takker vores nabobeboere for deres forståelse. brugte udtrykkene.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer