Lastbilstransport med tog fra Tekirdağ og Ömerli stationer til Europa stiger

Trolleycase-transport med tog til Europa fra Tekirdag og Omerli stationer stiger
Trolleycase-transport med tog til Europa fra Tekirdag og Omerli stationer stiger

Ministeren for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, vil overføre en betydelig mængde af Istanbuls eksportbelastning fra motorvejen til jernbanen takket være åbningen af ​​Marmaray til indenlandske godstog og starten af ​​lastbilkarrosseriet ved at arrangere på Tekirdağ og Ömerli stationer. Med transport af containere og lastbiler med jernbane falder vores eksportørs transportomkostninger, og deres konkurrenceevne vil stige.


Karaismailoğlu, Etablering af et internationalt og interregionalt integreret transportnetværk Det vil være muligt ved at forbedre og integrere vej-, jernbane-, sø- og luftfartsinfrastruktur. I denne sammenhæng har vi produceret meget vigtige værker ved at investere 18 milliarder TL i vores lands transport- og kommunikationsinfrastruktur i de sidste 910 år.

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, foretog en række undersøgelser i Tekirdağ. Minister Karaismailoğlu sagde i sin tale, mens han så af containertoget fra Tekirdağ Station inden for rammerne af hans program, at for nylig kombineret transport har været blandt de prioriterede spørgsmål i transportpolitikken.

"Vi har investeret 18 milliarder lira i jernbaner i de sidste 169,2 år"

Denne forståelse både inden for og afbalanceret i overensstemmelse med EU-retten og Tyrkiet, bekvem og bæredygtig transport Karaismailoğlu om, at der var gjort store bestræbelser på at skabe infrastruktur, "Der er ingen tvivl om, at det internationale og etableringen af ​​et transportnet integrerede interregionale veje, jernbaner, forbedring af sø- og luftfartsinfrastruktur og Det vil være muligt ved at sikre deres integration med hinanden. I denne sammenhæng har vi produceret meget vigtige værker ved at investere 18 milliarder TL i vores lands transport- og kommunikationsinfrastruktur i de sidste 910 år. Vi foretog investeringer i Tyrkiet uden forskel overalt. " han snakkede.

Karaismailoğlu, de arbejder for holistiske udviklingsmål, hvert punkt for at forbinde med hinanden og med verdensudviklingen i Tyrkiet sagde, at de laver lige mellem fælles og regioner.

Tyrkiets fokus på Europa-Asien-Afrika handel og økonomisk vækst-trekantområde takket være dets position i hjertet af historiske understregninger, der står over for muligheden Karaismailoğlu, fortsatte han:

”Vi fortsætter vores indsats med strategisk integritet for at være klar til fordelene ved denne historiske vending og den nye Silk Road. Vi har startet et nyt gennembrud inden for jernbaner, som er blevet forsømt i mere end et halvt århundrede, som i alle transportformer i vores land, der fungerer som en bro mellem Asien og Europa. Vi har investeret 18 milliarder lira i jernbaner i de sidste 169,2 år. Vi byggede 1213 kilometer YHT-linje og introducerede YHT-ledelse til vores land. Vi øgede vores konventionelle linjer med 6 procent til 11 kilometer. Således øgede vi vores jernbanenet med 590 procent til 17 tusind 12 kilometer. Vi byggede Marmaray og Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinjerne og gjorde vores land til et attraktionscenter. Med disse to gigantiske projekter har vi skabt muligheden for at bruge den midterste korridor effektivt i jernbanegodstrafikken mellem Kina og Europa. "

"Vi vil øge jernbanernes belastningskapacitet endnu mere med bloktogapplikationer"

Karaismailoğlu sagde, at det første blokcontainertog mellem Kina og Europa, der afgår fra Xi'an, Kina til Prag, Tjekkiet, via middelkorridoren, nåede Ankara den 6. november 2019.

Karaismailoğlu understregede, at toget var det første godstog, der nåede Europa fra Kina via Baku-Tbilisi-Kars Iron Silk Road og nåede Europa ved hjælp af Marmaray:

"Tog, Kina sporer det 12-dages Tyrkiet, han har gennemført 11 tusind 483 kilometer, mens den samlede løbet på 18 dage. I senere år, som specificeret i de nordlige linjer Sino-Rusland (Sibirien), sigter vi mod at rulle gennem passagen af ​​tog i Europa til 5 procent af den faktiske årlige 30 tusind blok til Tyrkiet. Vi vil øge jernbanernes belastningskapacitet endnu mere med bloktogapplikationer. vejgrænsepassage mellem Bulgarien og Tyrkiet på dette tidspunkt for at forhindre den akkumulerede Agility, som de lever i grænseovergangen af ​​vejkøretøjer i Tyrkiet siden 2018 Çerkezköy Vi startede transporten af ​​lastbilkroppe mellem Bulgarien og Çatalca med jernbane. For at øge jernbanens andel i stigende eksportbehov og øge udgangspunkterne har vi gennemført de nødvendige ordninger med de investeringer, der er foretaget på Tekirdağ- og Ömerli-stationerne, og åbnet den for jernbane- og lastbilkassetransport. For det første startede vi regelmæssig togtrafik mellem Ömerli (Istanbul) og Tekirdağ den 8. oktober 2020. "

Karaismailoğlu Omerli og Tekirdag Fra 13. november ved hjælp af etablerede laste- og losningsramper på stationer mellem Bulgarien og Tyrkiet, der er tale om, begynder at bevæge sig sikkert.

Karaismailoğlu, der erklærede, at mængden af ​​gods mellem Tekirdağ og Ömerli stationer var 40 tusind tons, og mængden af ​​gods, der kom og gik til Tekirdağ, var 137,2 tusind tons, og brugte følgende udsagn:

”Fra disse stationer transporteres cirka 40 tusind TEU og 25 tusind lastbilkasser til Europa i første omgang. Derudover sigter det på at transportere ca. 100 tusind TEU-containere, der kommer til og fra Asiaport-havnen, mellem Tekirdağ og Ömerli (Istanbul) med jernbane. Takket være åbningen af ​​Marmaray for indenlandske godstog og starten af ​​lastbilkarrosseri ved at arrangere på Tekirdağ- og Ömerli-stationerne vil en betydelig mængde eksportfragt fra Istanbul blive overført fra motorvejen til jernbanen. Med transport af containere og lastbiler med jernbane falder vores eksportørs transportomkostninger, og deres konkurrencekraft øges.

"Tyrkiet passerer igennem som et resultat af transitfragt med jernbane forventes at blive 5 mio. Euro i årlig indtjening i udenlandsk valuta. På lang sigt er det planlagt at transportere 2 millioner tons jernbanetransport fra Tekirdag Train Station årligt, og det er således til formål at yde store bidrag til beskyttelsen af ​​landets økonomi og miljøet. "

"Tyrkiet er, at denne geografi er den vigtigste og mest værdifulde for ejerens logistikbase, der er potentiel"

Karaismailoğlu oplyste, at det første indenlandske godstog fra Gaziantep, der transporterede 200 tons plastråvarer i containere, passerede gennem Marmaray den 8. maj og nåede sin destination Çorlu den 9. maj.

Karaismailoğlu, der påpegede, at lasterne, som tidligere blev transporteret med Derince-Tekirdağ færgetransport, begyndte at passere fra Anatolien til Europa uden afbrydelse.

”For at udvikle containertransport, der har det største potentiale inden for kombineret transport, arbejder vi fortsat med at etablere indre containerterminaler, med andre ord logistikcentre, med effektive forbindelser til alle transportformer. Vi vil yderligere styrke infrastrukturen for kombineret transport i vores land. Tyrkiet, takket være sin strategiske placering på knudepunktet, som i dag er øst og vest, beliggende i hjertet af varebevægelsen til Centralasien og Kaukasus-landet. Takket være denne placering har Tyrkiet potentialet til at være den vigtigste og mest værdifulde logistikbase i denne region.

Vi foretager investeringer for at realisere dette potentiale i vores land med samarbejde mellem den offentlige og private sektor. Vi implementerer nye lovbestemmelser inden for rammerne af EU-normer. Målet med al vores investering i transport og kommunikation, mere kraftfuld, er at opnå et rigere Tyrkiet. Vi vil fortsætte vores projekter, der vil være effektive med hensyn til at bo i et udviklet land, forbedre livskvaliteten og øge jobmulighederne for vores folk og unge. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer