Tyrkiet i World Aviation Area Transit Center skal være klar

Tyrkiets luftfartsverden er feltet klar til at være transitcenter
Tyrkiets luftfartsverden er feltet klar til at være transitcenter

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu erklærede i sin præsentation i TBMM-plan- og budgetudvalget, at den nye transport- og kommunikationsalder, der startede for 18 år siden i landet, fortsætter med fornyelses- og transformationsprocessen og sagde, at vi øgede flynetværket fra 127 lande til 329 destinationer.


Minister Karaismailoğlu talte om investeringerne og udviklingen inden for luftfart, ”I rangordningen af ​​det samlede antal passagerer i vores land, vores verden og europæiske lufthavne; Det blev rangeret som 2018. i verden i 2019 og 10. Det rangerede som 2019. blandt de europæiske lande i 5. Vores land er meget velegnet til at være verdens transitcenter inden for luftfart. Vi øgede antallet af lande, som vi har en lufttransportaftale med, fra 2003 i 81 til 173. Mens der i 2003 blev foretaget fly til 50 destinationer med 60 lande, nåede vi i dag 127 destinationer i 329 lande ”. Karaismailoğlu delte også informationen om, at antallet af UAV'er steg til 44 tusind 933, og antallet af mennesker med UAV-pilotlicens steg til 215 tusind 958.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer