Vælg sæsondæk til sikker kørsel

Vælg sæsondæk til sikker kørsel
Vælg sæsondæk til sikker kørsel

Mens ulykker på grund af ugunstige vejrforhold er blandt de største årsager til trafikulykker i verden; Sommerdæk, der bruges i våde og kolde vinterforhold, hvor lufttemperaturen falder til under et bestemt niveau, hærder og ikke kan give tilstrækkelig vejgreb.


Understreger, at valg af dæk, der er egnet til vejrforhold under alle årstider, er vigtigt for en sikker køreoplevelse, anbefaler Continental at skifte til vinterdæk, da lufttemperaturen falder til under + 7 grader.

Det er vigtigt at bruge sæsondæk på mange punkter fra livets sikkerhed og ejendom til brændstoføkonomi, fra kørekomfort til miljømæssig bæredygtighed. Sommerdæk kan ikke give tilstrækkeligt greb under våde og kolde vinterforhold, når lufttemperaturen er under et bestemt niveau. På samme tid hærder overfladen i kontakt med jorden ved temperaturer under +7 grader. Da vejret falder til under +7 grader, er det derfor nødvendigt at skifte til vinterdæk, der bruges på våde og snedækkede grunde i stedet for sommerdæk.

Det fastslås, at valget af dæk, der passer til sæsonen, er vigtigt på dette tidspunkt, og Continental formidler al sin erfaring fra bremseskive til dækproduktion til vinterdæk udviklet specielt til barske vejrforhold. Continentals vinterdæk, der fik fulde karakterer ved at vise overlegen ydeevne i tests udført af uafhængige organisationer, tilbyder chauffører maksimal bremseevne og sikkerhed.

Topdæk vinterdæk fra Continental

WinterContact TS 860, testmesteren vinterdæk, der er udviklet af kontinentale ingeniører specielt til barske vinterforhold, demonstrerer sin succes ved at demonstrere overlegen ydeevne i mange testkørsler udført af uafhængige organisationer.

Fordelene ved at bruge vinterdæk om vinteren er som følger:

  • Vinterdæk fremstillet med specialudviklet gummiblanding hærder ikke, selv når temperaturen falder, hvilket øger grebet på vejen.
  • Takket være de specielle sammensatte blandinger, der anvendes til fremstilling af vinterdæk, viser den maksimal ydelse selv ved lave temperaturer.
  • Mens brug af sommerdæk om vinteren får dækkene til at slides hurtigere, fortsætter man med at bruge vinterdæk om sommeren og medfører præstationstab og hurtig udnyttelse af dækkets levetid.
  • Når du vælger vinterdæk, er det vigtigt at overholde køretøjets originale dækstørrelse. Hvis der skal foretages en størrelsesændring for køretøjet, skal de dimensioner, der anbefales af bilproducenten, overvejes.
  • Selvom det synes økonomisk at bruge en type dæk hele året, medfører det flere udgifter.

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer