Vedligeholdelse og reparation i Malatya Kurtalan Broer og Culverts Tenderesultat

Vedligeholdelse og reparation af broer og gennemløb mellem Malatya og Kurtalan
Vedligeholdelse og reparation af broer og gennemløb mellem Malatya og Kurtalan

Vedligeholdelse og reparation i Malatya Kurtalan Broer og Culverts Tenderesultat


5 virksomheder afgav bud på udbuddet af vedligeholdelses- og reparationsarbejde på broer og kulverter mellem Malatya - Kurtalan, hvis omtrentlige pris er 2020 TL, for TCDD 475551. regionale indkøbsdirektorat (TCDD) med antallet af KIK nummereret 1.235.400,73/16. Joint venture-selskabet İZZET DAVRAN + LALE OTOMASYON er vundet med tilbuddet. 844.757,22 virksomheder, der deltog i udbuddet, afgav bud under grænseværdien.

Udbuddet dækker arbejdet med at fremstille betonreparationsgips med 12662,6 kg cementreparationsmørtel, hælde normal færdigblandet beton (inklusive betontransport) i C 987,484/3 trykmodstandsklasse, produceret eller købt i 30 m37 betonanlæg og presset med en betonpumpe. . Arbejdets varighed er 180 (hundrede og firs) kalenderdage fra stedleveringen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer