Vil der blive åbnet skoler, hvornår åbnes de? Ansigt til ansigt træningserklæring fra MEB

Vil skolerne åbnes? Hvornår bliver de?
Vil skolerne åbnes? Hvornår bliver de?

Vil der blive åbnet skoler, hvornår åbnes de? Erklæring om ansigt til ansigt-uddannelse fra MEB; Præsident Recep Tayyip Erdoğan annoncerede de yderligere foranstaltninger, der blev truffet i kampen mod koronavirus efter præsidentkabinetsmødet. Derfor fortsætter alle uddannelsesaktiviteter gennem fjernundervisning indtil 31. december.


I overensstemmelse med de yderligere foranstaltninger, der er truffet i kampen mod koronavirus, vil alle formelle, private, formelle og ikke-formelle uddannelsesaktiviteter fortsætte gennem fjernundervisning indtil 31. december 2020. Detaljerede oplysninger om fjernundervisningsprocessen gives separat.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer