Vinderne af Istanbul Square Design-konkurrencer annonceres

Vinderne af de istanbul firkantede designkonkurrencer er annonceret
Vinderne af de istanbul firkantede designkonkurrencer er annonceret

Priserne finder deres ejere i konkurrencen om firkantdesign, som arrangeres i fællesskab af IMM og Istanbul Planning Agency (IPA). Vinderne af Taksim, Bakırköy-pladserne og Salacak-kystlinjedesignkonkurrencen vil blive annonceret ved ceremonien, som IMM-præsident Ekrem İmamoğlu deltager i den 26. november.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), der har til formål at redesigne byens pladser med temaet "Istanbul får sine offentlige rum", arrangerede en konkurrence for Taksim, Bakırköy-pladser og Salacak-kystdesign. Med designkonkurrencen arrangeret i samarbejde med Istanbul Planning Agency og IMM Department of Cultural Heritage, er pladserne rettet mod at være åndbare, livlige, fredelige og sikre steder.

I alt 233 hold deltog i Taksim Urban Design, Bakırköy Cumhuriyet Square og Salacak Urban Design konkurrencer. 352 tusind 784 mennesker stemte i den offentlige afstemning, der blev afholdt for hver af de tre konkurrencer, som modtog stor interesse fra Istanbuliterne.

Vinderne af de firkantede designprojekter evalueret af ekspertjurymedlemmerne vil blive annonceret for offentligheden ved en ceremoni, der deltog i IMM-præsident Ekrem İmamoğlu den 26. november.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer