Virkningen af ​​Covid-19-krisen på bilindustrien er blevet drøftet

Virkningen af ​​den covide krise på bilindustrien blev drøftet
Virkningen af ​​den covide krise på bilindustrien blev drøftet

KPMG's Global Automotive Executives Survey 2020 er offentliggjort. Med virkningen af ​​Covid-19, der fokuserer på ændringerne i bilsektoren, hænger den globale forståelse for det indre marked efter i sektoren, og tilgangen til at holde regionale og lokale markeder i live skiller sig ud. Automotive-ledere siger, at der er begyndt en æra, der kræver internationalt samarbejde om emner som at balancere forsyningskæden, kontrollere global efterspørgsel og styre digital efterspørgsel.


KPMGs forskning i år med mere end 30 administrerende direktører og ledere fra 100 lande og mere end to tusind forbrugerinterviews belyser de komplekse virkninger af Covid-19-krisen på bilindustrien. Forskningen forklarer, hvordan globaliseringen, som er blevet tilbagegang med pandemiens effekt, afspejler sektoren. Ifølge industriledere i KPMG's Global Automotive Executives Survey 2020 er virkningen af ​​Covid-19 samlet under otte hovedoverskrifter:

 • Det bør accepteres, at Covid-19 er en global bølgebevægelse, der skal vurderes ud fra et globalt produktions- og salgsperspektiv.
 • Forretningsmodeller, der kan følge forsinkelserne i forsyningskæden, er et meget vigtigt behov.
 • Covid-19-krisen har forårsaget betydelige ændringer i efterspørgslen, der peger på en dyb recession. Det er ikke rigtigt at blive bedraget af faldende salg og formindske salgsteamet. Tværtimod er det nødvendigt at fokusere på styringen af ​​eksisterende menneskelige ressourcer og kundeforhold og digitale krav.
 • Folk kommer længere væk fra offentlig transport i den kommende periode og risikerer at bruge flere penge på at føle sig sikre.
 • Virksomheder med stærk likviditet kan drage fordel af denne periode med nye samarbejder, fusioner og opkøb. Denne krise vil gøre det muligt for sådanne virksomheder at omdefinere sig selv på markedet.
 • Det er bydende nødvendigt at se forskellen mellem kulturer. For eksempel er der en udgiftskultur i Kina og USA. Tyskland og Japan er ikke villige til at bruge.
 • Den omfattende implementering af e-mobilitet vil i høj grad afhænge af statsstøtte. Ikke-understøttet e-mobilitet implementeres kun i store byer og i visse regioner.
 • Konkurrence omdefineres. Med andre ord begynder en periode, der kræver globalt samarbejde og samarbejde om emner som at holde forsyningskæden i balance, acceptere det globale fald i efterspørgsel og digital efterspørgsel.

Ifølge undersøgelsen er megatrenderne i sektoren fra anden halvdel af 2020 opført som følger:

Bæredygtighed

 • 98 procent af lederne ser bæredygtighed som nøglen til at gøre en forskel, men kun 17 procent af forbrugerne.
 • Fællesskabets tænkning om bæredygtighed i bilindustrien er endnu ikke blevet dannet. Dette skyldes, at klassificeringskriterierne for, om et produkt i bilindustrien er bæredygtig, endnu ikke er klare, og at de ikke er gennemsigtige nok til at påvirke deres beslutninger for forbrugerne.
 • Med virkningen af ​​Covid-19 foretager forbrugerne mere omkostningsorienterede valg i denne periode, deres prioriteter er flyttet væk fra bæredygtighed.

Industripolitik

 • 83 procent af ledere mener, at industripolitikker og regulatorer driver deres teknologidagsorden. Skattereduktioner og statsstøtte vil være vigtige faktorer.
 • Med virkningen af ​​Covid-19 tvinger virksomhederne en periode med eksportvanskeligheder. For eksempel synes den øgede statsstøtte til elbiler i Kina i år at give fleksibilitet i Kinas industripolitik.

råvarer

 • 73 procent af administratorerne mener, at mineralressourcerne i et land direkte påvirker de produktionsteknologier, som landet foretrækker.
 • Råvarer spiller en meget vigtig rolle i skabelsen af ​​en regional forskel i fremtidens bilindustri. Råmaterialet forhindrer det i at blive en enkelt global dominerende aktør i branchen på lang sigt.

Regioner skifter

 • Der forventes flere lokaliserede skift til forskellige teknologier, markeder og applikationer snarere end et enkelt stort regionalt skift.

Vigtige tendenser

 • Virksomheder i bilsektoren skal producere uafhængige og regionale strategier for forbrugerne.
 • Fokuseret på teknologisk udvikling har bilindustrien skiftet fokus til 'overlevelse' og drift på grund af Covid-19.
 • Da Covid-19 påvirker produktionen negativt, forventes omkostningsreduktioner og øgede fusioner og opkøb.

Undersøgelser, der vurderede lederen af ​​bilsektoren, KPMG Tyrkiet Hakan Ölekl, sagde, at branchen tager for at ændre mine måder og begynder at vende. Ölekli sagde: ”Effekten af ​​Covid-19 på bilindustrien er mangesidig. Det er nødvendigt at evaluere den grundlæggende ændring i efterspørgslen sammen med omdefinitionen af ​​forsyningskæden. Mens sektoren spredes i bølger af recession på grund af pandemien, vil reaktionen på regionale fald i efterspørgsel og produktion være en del af den 'nye normale' for bilvirksomheder. Ændringen i forståelsen af ​​konkurrence- og samarbejdsløsninger er et andet vigtigt emne, der kommer ud af forskningen. En tilnærmelse synes uundgåelig mellem bilproducenter og it- og teknologivirksomheder. Imidlertid anerkender billedere konkurrencen mellem dem i år. Faktisk er markedsværdien af ​​de 15 største teknologivirksomheder fem gange højere end markedsværdien for de 50 største producenter og leverandører af traditionelt biludstyr, ”sagde han.

Ölekli understregede, at softwareorienteret udvikling i køretøjer indtager førstepladsen i fremtidens detailhandel i sektoren, og at mere end 60 procent af bilcheferne mener, at antallet af fysiske detailhandelscentre vil falde med 20 til 30 procent på global skala.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer