Weekendarrangement for offentlig transport i Kocaeli

Weekendordning for offentlig transport i Kocaeli
Weekendordning for offentlig transport i Kocaeli

I henhold til beslutningen nummereret 2020-123 fra Kocaeli Provincial General Hygiene Board blev der truffet nye foranstaltninger i hele Kocaeli. Aldersgrupper, der har forbud mod at gå ud i tråd med de trufne foranstaltninger, kan ikke bruge offentlig transport.

KAN IKKE TAGE OFFENTLIG TRANSPORT UNDER FORBUDTE TIMER


Nye foranstaltninger blev truffet i Kocaeli med beslutningen nummereret 2020-123 fra Kocaeli Provincial General Hygiene Board. I tråd med de trufne foranstaltninger har Kocaeli Metropolitan Kommunes transportafdeling lavet et nyt arrangement. Aldersgrupper, der er forbudt at gå ud med den fastsatte regulering, vil ikke kunne bruge offentlig transport i de forbudte timer.

DE, DER HAR ET ARBEJDSDOKUMENT, BRUGER KØRETØJER

Borgere på 65 år og derover vil være i stand til at gå ud mellem 10.00 og 13.00 i løbet af dagen, og borgere under 20 år (født den og efter 01.01.2001) vil være i stand til at gå ud mellem 13.00 og 16.00 i løbet af dagen (som indsender et arbejde / SGK-dokument osv., Der viser deres arbejdspladser og deres sygdomme. (undtagen ansatte), vil borgere i de angivne aldersgrupper være i stand til at bruge offentlig transport på grund af begrænsningen af ​​at gå ud på gaden inden for rammerne af disse regler.

ÅBNINGSTIDER ORGANISERET FOR MEDARBEJDERE

Udgangsforbudet starter lørdag den 21. november 2020 kl. 20.00 om aftenen. Lørdag den 21. november 2020, hvor udgangsforbudet begynder efter kl. 20.00 om aftenen, vil det være den første uge af ansøgningen og vil arbejde med maksimal overholdelse af køreplanen i systemet for at levere offentlige transporttjenester til passagerer, der arbejder i produktions-, produktions- og forsyningskæder.

EKSTRA TID FOR EKSAMEN

I udgangsforbudet, der starter efter kl. 22 søndag den 2020. november 20.00, vil det være den første uge af ansøgningen og vil arbejde med maksimal overholdelse af afgangstiderne i systemet for at levere offentlige transporttjenester til passagerer, der arbejder i produktions-, produktions- og forsyningskæder. 22 KPSS Secondary Education Exam vil blive afholdt søndag den 2020. november 10.15 kl. 2020 i hele provinsen. Der vil være 07.45 yderligere ture ud over de eksisterende ture for eksamensassistenter, der skal være i eksamensbygningerne kl. 08.30 om morgenmøderne og kl. 22 for kandidaterne.

De vil fortsætte deres rejse

Linjerne 200, 250, 250G og 700, der betjenes af TransportationPark, fungerer i henhold til de aktuelle flyvetimer i systemet. Akçaray tager sine fly efter 21. november 2020 lørdag aften kl. 20.30 og søndag aften den 22. november 2020 kl. 20.30 på 30 minutter. Søtransportflyvninger udføres lørdag den 21. november 2020 og søndag den 22. november 2020 i henhold til tidsplanen i systemet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer