Affaldsudstilling ved Karaköy Tunnel Station

affaldsudstilling på karakoy tunel station
affaldsudstilling på karakoy tunel station

For at øge miljøbevidstheden blev der afholdt en konkurrence i 2018 for at evaluere affaldet inden for IETT. De produkter, der blev succesrige i den konkurrence, blev projiceret under navnet "Bring Your Waste to Life" efter den intense interesse, de modtog, og der blev ansøgt om "European Waste Reduction Week 2020" -begivenheden. 17 produkter, der lykkedes i projektet, vises ved indgangen til Karaköy Tunnel.


Inden for rammerne af bæredygtige udviklingsprincipper blev idéen om produktdesign fra genanvendeligt affald udviklet for at bringe affald under kontrol og øge bevidstheden for at efterlade et levedygtigt miljø til fremtidige generationer. I denne sammenhæng "Giv også dit affald liv!" En konkurrence blev organiseret inden for IETT med sloganet.

Skrotopsamlingsudstyr fra metalaffald, gryder fra ophængsbælge og klimaanlægsrør, borde fra træpalleaffald, reparationssæt fra metalaffald, fjernstyrede biler fra lejer og remskiver, elektroniske dele, dekorative ornamenter lavet af halogenpærer, dekorative stativer fra dæk og metalaffald, der har nået slutningen af ​​deres levetid. 24 kreative projekter deltog.

Efter de modtagne ansøgninger mellem 20. april 2018 og 25. maj 2018 blev antallet af projekter reduceret til 17 i det forudvalg, der blev foretaget af personalet i Direktoratet for Energi og Miljøadministration.

I evalueringen blev der foretaget over 15 point for bidraget fra affaldet, der blev brugt til genbrug, 15 point for produktionsfasen, 25 point, hvis produktet ikke er designet før, 15 point for produktets sociale fordel, 15 point for bidraget til nulaffaldsmetoden, de produkter, der er berettiget til at modtage priser, blev bestemt. .

Kommunerne i Marmara Union, som Tyrkiet koordinator, affaldsreduktion, genbrug af produkter og har til formål at skabe bevidsthed om materialegenvindingsstrategier, "European Waste Reduction Week" begivenheder, der blev afholdt i november hvert år siden 2009.

De produkter, der vandt konkurrencen i 2018, blev præsenteret som et projekt til dette års "European Waste Reduction Week 2020" på grund af den intense interesse, de modtog. De produkter, der blev fundet værdige til at blive udstillet inden for rammerne af projektet, begyndte at blive udstillet på Karaköy Tunnel Station i ugen 21. - 29. november.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer