Akıncı TİHA Vellykket udført fuldt autonom landing og start

Akıncı TİHA Vellykket udført fuldt autonom landing og start
Akıncı TİHA Vellykket udført fuldt autonom landing og start

Inden for rammerne af projektet, der blev udført under ledelse af Direktoratet for Forsvarsindustri, realiserede Bayraktar AKINCI TİHA (Attack Unmanned Aerial Vehicle), som blev udviklet af BAYKAR med indenlandske og nationale midler, en første inden for rammerne af testen, der blev udført 4. november 2020. AKINCI startede fra Çorlu og gennemførte med succes en fuldstændig autonom landing og start fra det fjerntliggende torv uden en jordkontrolstation (YKİ).

Han gik op og ned på pladsen, hvor der ikke var nogen YKI

Bayraktar AKINCI TİHA, hvis testaktiviteter fortsætter i Bayraktar AKINCI Flight Training Center i Çorlu Airport Command, efter systemidentifikationstest udført i en gennemsnitlig højde på 20 tusind fod for at teste landings- og startevnen på en anden landingsbane uden en jordkontrolstation (YKI). nåede den fjerne plads. AKINCI, der med succes fuldførte den fuldstændigt autonome landing og start på pladsen, hvor der ikke var nogen GCI, vendte derefter tilbage til Çorlu.

"Vi forsøgte at lande langt væk"

”Vores AKINCI Prototype 1-fly startede først fra Çorlu. Vi udførte vores systemidentifikationstest i mellemhøjde. Derefter forsøgte vi at lande på den fjerne plads. Først nærmede han sig, foldet fra lavt, og derefter i andet forsøg satte han hjulene på banen og rejste sig igen. Nu vender han tilbage til Çorlu. Held og lykke til vores land, vores nation, ”sagde han.

Den første flyrejse blev foretaget den 6. december 2019

Bayraktar AKINCI TİHA realiserede sin første flyvning den 6. december 2019. Integrationsprocessen for den tredje prototype af Bayraktar AKINCI TİHA-projektet, hvor den første levering er planlagt til at blive udført inden årets udgang, fortsætter i Baykar National S / UAV R&D and Production Center. Den tredje prototype sendes til Çorlu Airfield Command for at udføre testflyvninger efter integrationen er afsluttet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar