Anadolu Sigorta tilføjer jordskælvsdækning til sundhedspolitikker

tilføjer jordskælvsdækning til sundhedspolitikker
tilføjer jordskælvsdækning til sundhedspolitikker

Anadolu Sigorta, der skabte navn med sine banebrydende tjenester inden for forsikringssektoren, har implementeret en ny innovation, der er den første i sektoren med jordskælvsdækningen, der kan føjes til sundhedsforsikringen.


De forsikrede, der tilføjer jordskælvsdækning til deres sundhedspolitik i tilfælde af en mulig skade som følge af et jordskælv vil være i stand til at dække behandlingsudgifter inden for Anadolu Sigorta sundhedsforsikring.

Anadolu Sigorta fortsætter med at bryde grunden i sin sektor med tjenester, der gør livet lettere for de forsikrede. Anadolu Sigorta, der bragte endnu en innovation til liv med jordskælvsdækningen, der kan føjes til sundhedsforsikringen, dækker behandlingsomkostningerne for de forsikrede, der har jordskælvsdækning i deres politik i tilfælde af skade i et muligt jordskælv.

Selvom spørgsmålet om jordskælv er på dagsordenen fra tid til anden, opretholder det sin alvor hver gang. Anadolu Sigorta støtter sine forsikrede i tilfælde af en skade som følge af et muligt jordskælv og tilbyder behandlingsmuligheder inden for sundhedsforsikringsområdet i private sundhedsinstitutioner under vanskelige forhold efter jordskælvet. Ubegrænset jordskælvsdækning kan tilføjes den personlige sundheds- og supplerende sundhedsforsikring med en meget lille præmie.

Intensive plejeudgifter op til 90 dage vil blive dækket

I en erklæring om, at alle undersøgelses- og behandlingsudgifter er dækket af politikken, hvis forsikrede personer med jordskælvsdækning bliver såret i et muligt jordskælv, sagde Anadolu Sigorta vicegeneraldirektør Erdinç Gökalp, ”Sundhed er alles prioritet for alle og føler sig trygge fra COVID-19 til jordskælvsrisiko, fra fødsel til svære sygdomme, Det er et meget vigtigt behov for at vide, at du frit kan få sundhedspleje på hospitaler. Inden for rammerne af vores jordskælvsdækning dækkes udgifterne til vores forsikrede op til 90 dage under forsikringen. Hjemmepleje, udgifter til kunstigt lemmer og hjælpemedicinsk udstyr i forbindelse med kropsskader forårsaget af jordskælvet hos vores forsikrede, som også har jordskælvsdækning i deres politik, betales også inden for forsikringsgrænserne ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer